X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Για το επόμενο διάστημα η σεξουαλικότητα και το συναίσθημα θα είναι πολύ πιο έντονα συνδεδεμένα, ενώ παράλληλα η ηθική χαλαρώνει.

Ant1news

Η Παρασκευή είναι μέρα σημαντικών αστρολογικών εξελίξεων, αφού από τη μία η Αφροδίτη θα έρθει στα ίσια της και μαζί θα επιφέρει μια μεγαλύτερη αίσθηση αρμονίας και χαλαρότητας στα συναισθηματικά, ενώ από την άλλη ο Άρης θα αποχαιρετήσει τους Υδροχόους και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού -Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, που δεν τους άφησε σε ησυχία το μισό 2018- και θα περάσει στους Ιχθύς, όπου και θα βγάλει τη χρονιά.

Από τη νέα του θέση ο Άρης θα φέρει εξελίξεις στις ζωές των μεταβλητών -Ιχθύς, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, αλλά θα δώσει και άλλη διάθεση και ενέργεια σε Καρκίνους και Σκορπιούς.

Για το επόμενο διάστημα η σεξουαλικότητα και το συναίσθημα θα είναι πολύ πιο έντονα συνδεδεμένα, ενώ παράλληλα η ηθική χαλαρώνει. 

Ο Άρης στους Ιχθύς δε φημίζεται για την εργατικότητά του ή για το πόσο δραστήριος είναι γενικά, αφού αν θέλετε να τον κάνετε εικόνα σκεφτείτε τον πάνω σε ένα κλαδί δέντρου με την κιθαρούλα του να παίζει μουσική και να χάνεται στις σκέψεις του.

Από την άλλη όμως υπάρχει και η εκδοχή του να γίνει ο καλύτερος καπετάνιος και να μας οδηγήσει στον προορισμό μας χωρίς να κουνάει, ακόμα κι αν έχει πολλά μποφόρ.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη για κάθε ζώδιο εδώ