X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Η σημερινή ημέρα δίνει την ευκαιρία για τις απαραίτητες... ανάσες ώστε να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα τα εμπόδια.

Ant1news

Μια ημέρα "όαση" η σημερινή, μπροστά στις εντάσεις που μας επιφύλασσαν οι προηγούμενες. Δεν είναι ότι σώνει και καλά θα πρέπει να έχουμε υψηλές προσδοκίες, όμως θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τις ανάσες που χρειαζόμασται και να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα εμπόδια που ήρθαν στο δρόμο μας τις προηγούμενες μέρες. 

Η αίσθηση και μόνο ότι θα μπορούμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας είναι κάτι που θα μας ξεκουράσει από τον παρoξυσμό που βιώσαμε αυτό το διάστημα και βέβαια, εδώ που φτάσαμε, θα είμαστε σε θέση να το εκτιμήσουμε διαφορετικά. Κυρίως από το απόγευμα και μετά η αυτοπεποίθηση τονώνεται και έχουμε την πυγμή να έρθουμε αντιμέτωποι με αλήθειες που αποφεύγαμε, αλλά και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την προώθηση σχεδίων που μπορεί να μην ολοκληρωθούν, αλλά αν μη τι άλλο θα βοηθήσουν τον εγκέφαλο μας να ασχοληθεί με πιο δημιουργικά πράγματα. Το βράδυ η φαντασία καλπάζει και έχουμε την τάση να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια