X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Ερμής και Ποσειδώνας δίνουν το ρυθμό στην εβδομάδα που ξεκινάει με την αρμονική όψη που σχηματίζουν απ’ τον Αιγόκερω και τους Ιχθείς αντίστοιχα.

Ant1news

Η συγκεκριμένη όψη έρχεται να διευρύνει την αντίληψη μας για τα πράγματα, αφού μας προσφέρει τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά.

Κατά συνέπεια μας βοηθάει να ξεκολλήσουμε από απόψεις που υποστηρίζαμε, χωρίς το παραμικρό ίχνος συγκαταβατικότητας, καθώς και να αντιληφθούμε ευκολότερα αυτό που θέλει να μας πει η «αντίπαλη» πλευρά.

Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τόσο το ότι θα ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες των ζητημάτων που μας απασχολούν, όσο το ότι θα αδιαφορήσουμε για τα ασήμαντα, γι’ αυτά που μας χωρίζουν και θα εστιάσουμε στο πως θα ξεπεράσουμε καταστάσεις που μας κουράζουν χωρίς να μας προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό.

Η μέρα ευνοεί όσους ασχολούνται με τη λογοτεχνία, την ποίηση και γενικότερα με το γραπτό λόγο, καθώς και όσους ασχολούνται με την ψυχολογία και άλλους συναφείς τομείς.

Καλό θα είναι να αποφύγετε εμπορικές συμφωνίες, για το λόγο ότι μπορεί να σας ξεφύγουν κάποιες λεπτομέρειες που στο μέλλον θα αποδειχτούν κρίσιμες.

Διαβάστε εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων