X

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Παρασκευής

Πλανητικές συναντήσεις σήμερα και αύριο ανάβουν τα "αίματα" και με την καλή και με την κακή έννοια...

Ant1news

Παρασκευή σήμερα, κι αν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε πλανάστε πλάνην οικτράν... Δεν είναι ότι θα πρέπει να αγχωθείτε απαραιτήτως για κάτι, αλλά όπως και να το κάνουμε γίνεται το… μάλε βράσε! Δεν είναι που είμαστε ήδη υπό την επιρροή της έκλειψης που μας περιμένει στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, αλλά έχουμε σήμερα και αύριο κάποιες πλανητικές συναντήσεις που ανάβουν τα αίματα και με την καλή και με την κακή έννοια.

Έτσι από τη μία το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρης από Τοξότη και Κριό αντίστοιχα εκτός από το προφανές, ότι θα ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη και θα προσφέρει σε πολλούς τη δυνατότητα να περάσουν ενδεχομένως και ένα υπέροχο τριήμερο, δημιουργεί πεδίο για επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα μπορούσαν να αποδώσουν άμεσα, απλά μπορεί να έχουν ευκαιριακό χαρακτήρα.

Από την άλλη η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες αλήθειες που ήταν καλά κρυμμένες και οι οποίες όμως είναι ικανές να ταράξουν τα νερά, ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζουν στον καθένα.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια!