X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Μια Νέα Σελήνη που δίνει στίγμα για το τι θα ακολουθήσει και τι θα μας απασχολήσει περισσότερο μέχρι την επόμενη και αυτό δεν είναι άλλο από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Ant1news

Σήμερα το απόγευμα έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στους Ιχθείς. Μια Νέα Σελήνη που δίνει στίγμα για το τι θα ακολουθήσει και τι θα μας απασχολήσει περισσότερο μέχρι την επόμενη και αυτό δεν είναι άλλο από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, είτε μιλάμε για τις συναισθηματικές, είτε για τις ξεχωριστές φιλίες μας, είτε για τις συνεργασίες μας.

Σε αυτές λοιπόν το συναίσθημα θα έρχεται με τη δύναμη «τσουναμίου», ικανό να τις μεταμορφώσει ή να τις ισοπεδώσει, ανάλογα με το πως θα το δει και πως θα το διαχειριστεί καθένας.

Κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Ερμής που είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, ενώ και η ισχυρή παρουσία του Ποσειδώνα δημιουργούν καταστάσεις θολές, που η λογική δεν μπορεί να τις διαχειριστεί.

Εξιδανικεύουμε, όχι επειδή έχουμε συγκεκριμένους λόγους, αλλά επειδή έχουμε ανάγκη να εξιδανικεύσουμε. Ερωτευόμαστε για να αντέξουμε τη σκληρή πραγματικότητα.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε αλλαγές, να φιλοσοφήσουμε διαφορετικά τη ζωή, γιατί ή που θα πουλήσουμε τρέλα ή που θα τρελαθούμε.

Διαβάστε εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων