X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Είναι καλή ημέρα για να πραγματοποιήσετε κάποια έρευνα, ενώ ευνοϊκές είναι οι συνθήκες και για ζητήματα ερωτικής φύσεως.

Ant1news

Δουλειές με… φούντες για τον Ήλιο, αφού σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα πραγματοποιήσει διαδοχικά όψεις με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Ερμή. Σήμερα λοιπόν θα σχηματίσει με ακρίβεια όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τα ζώδια των Ιχθύων και του Αιγόκερου, αντίστοιχα, γεγονός που θα μας δώσει την ευκαιρία να αντλήσουμε ικανοποίηση από τις συνεργασίες μας, είτε επειδή θα τις δούμε να αποδίδουν, είτε επειδή θα καταφέρουμε να κάνουμε τις απαραίτητες τομές που θα τις ανανεώσουν και θα δημιουργήσουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εξελιχθούν καλύτερα.

Είναι καλή μέρα αν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια έρευνα ή ακόμα και να ψάξετε κάτι που έχετε χάσει, ενώ είναι πιθανό να προκύψει κάποια εξέλιξη σε κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα που θα σας ικανοποιήσει.

Πολύ καλή όψη και για τα ερωτικά, αφού δίνει ένα “υγιές” πάθος, μια λαχτάρα να ενωθούμε με τον άλλον ουσιαστικά και να βιώσουμε εμπειρίες ικανές να αλλάξουν τη διάθεση μας τουλάχιστον.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.