X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς έρχεται να κάνει έντονα συναισθηματική τη φετινή Άνοιξη.

Ant1news

Κι ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία του Μάρτη μια υπέροχη αστρολογική αλλαγή έρχεται να κάνει έντονα συναισθηματική τη φετινή Άνοιξη, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς μέχρι και τις 20 Απριλίου.

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες για τη σύνδεση της Αφροδίτης με τη συγκεκριμένη ζωδιακή περιοχή και τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη του ζωδίου, που όλες καταλήγουν να δικαιολογούν το χαρακτηρισμό ότι λειτουργεί σε έξαρση, αφού εκδηλώνει σε υπερβολικό βαθμό και τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά της.

Έτσι γίνεται ιδιαίτερα συμπονετική, ευαίσθητη, αγαπησιάρα και αισθησιακή, ενώ έχει και μια διαφορετική αισθητική και οπτική για τα πράγματα, πράγμα που ενισχύει την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία.

Μια απ’ τις παγίδες που έχει η θέση αυτή για την Αφροδίτη είναι ότι χάνει την «προσωπικότητα» της, γίνεται πολύ προσαρμοστική (και κάποιες φορές εξαρτητική), αφού αν δεν ταυτίζεται με τα συναισθήματα των άλλων, σίγουρα μπερδεύεται μέσα σε αυτά και βάζει σε προτεραιότητα τα «θέλω» των άλλων. 

Σε κάθε περίπτωση είναι μια θέση που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αναμένεται να λειτουργήσει θετικά για τα ερωτικά Ιχθύων, Καρκίνων, Σκορπιών και Παρθένων, Ταύρων και Αιγόκερων, ενώ οικονομική ανάταση αναμένεται να δώσει σε Υδροχόους και Λέοντες, αρκεί να προσέξουν σε κάποιες περιόδους, που θα τις δούμε, τις εξαπατήσεις.

Πηγή: astrolos.gr