X

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Φτάνοντας στο τέλος της εβδομάδας φτάνει στο τέλος της και η πορεία της Αφροδίτης στον Καρκίνο που από την Κυριακή θα βρίσκεται μαζί με τον Ήλιο και τον Άρη στο Λέοντα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου.

Ant1news

Κριός: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα μέχρι τις 21 του επόμενου μήνα σηματοδοτεί μια περίοδο που η ερωτική ζωή θα είναι στα καλύτερα της. Πέραν των ευκαιριών για μια σχέση με αξιώσεις που προσφέρει στους ελεύθερους Κριούς, δημιουργεί και πολύ καλές συνθήκες για όσους ήδη έχουν βρει τον άνθρωπο τους, αφού εντείνει το πάθος και την αισιοδοξία και δημιουργεί μια αίσθηση ασφαλείας για να κάνετε παραπάνω βήματα σε αυτή τη σχέση. Πολύ καλή αυτή η θέση της Αφροδίτης και για τυχερά παιχνίδια, αλλά και για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, κυρίως αν έχουν έντονο το δημιουργικό στοιχείο. 

Ταύρος: Η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη περνάει στο επίσης σταθερό ζώδιο του Λέοντα για να ευνοήσει κυρίως τους οικογενειακούς δεσμούς και τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις οι οποίες ζουν μεγάλες στιγμές από συναισθηματικής τουλάχιστον απόψεως. Μπορείς λοιπόν μέχρι τις 21 Αυγούστου να βρεις τρόπους για να απολαύσεις τις στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ πιθανότατα θα θελήσεις να ανανεώσεις το χώρο που ζεις και να τον κάνεις πιο όμορφο. Οικονομικά οφέλη μπορεί να προκύψουν είτε μέσω στήριξης που θα λάβεις από κοντινούς σου ανθρώπους, είτε από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου.

Δίδυμοι: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα μέχρι τις 21 Αυγούστου σε βοηθάει να γνωρίσεις ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να δημιουργήσεις σχέσεις με ουσία και περιεχόμενο και ανθρώπους που με την παρουσία τους σου φτιάχνουν τη μέρα και σε γεμίζουν με αισιοδοξία. Παράλληλα, σε βοηθάει να προωθήσεις και να επωφεληθείς από εμπορικές δραστηριότητες και άλλες επιχειρηματικές συμφωνίες, ενώ αν οι καλοκαιρινές σου διακοπές είναι μπροστά τότε τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού γενικά ευνοούνται τα ταξίδια το επόμενο διάστημα.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη σε αφήνει σιγά σιγά, άλλα ακόμα και τους αποχαιρετισμούς της έχει φροντίσει να τους κάνει πιο ομαλούς… Έτσι περνώντας στο Λέοντα θα σου δώσει ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές ανάσες που σε πολλές περιπτώσεις θα έχουν περισσότερο σταθερή ροή παρά ευκαιριακή. Και συναισθηματικά όμως θα νιώθεις πιο ισορροπημένος είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι, πράγμα πολύ σημαντικό μετά από μια περίοδο εκλείψεων που σου έφερε πολλά σκαμπανεβάσματα. Από την άλλη, ειδικά αρχές Αυγούστου χρειάζεται προσοχή, αφού μπορεί να έχεις και ξαφνικές απώλειες. 

Λέων: Μπορεί αν εστιάσουμε αποκλειστικά στα σεξουαλικά σου ο Άρης να έχει κάνει ήδη τη δουλειά του και να υπάρχει κινητικότητα, τώρα όμως έρχεται και η Αφροδίτη για να βάλει ως πρωταγωνιστή στο κάδρο τον παράγοντα συναίσθημα. Οι μνηστήρες θα είναι πολλοί είτε έχεις σχέση, είτε όχι, αφού μέχρι τις 21 Αυγούστου που θα παραμείνει στο ζώδιο σου θα τρέμουν και τα πεζοδρόμια στο πέρασμα σου. Η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και είναι επόμενο να είσαι περιζήτητος. Ασχολήσου το επόμενο διάστημα με την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά παράλληλα φρόντισε να προωθήσει σχέδια και επιδιώξεις, γιατί κανείς δεν μπορεί να σου αρνηθεί κάτι…

Παρθένος: Η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα για να ξαναφέρει στο προσκήνιο έρωτες του παρελθόντος με τους οποίους μπορεί να έχεις ακόμα κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς. Ταυτόχρονα όμως σε βοηθάει να αποφορτιστείς σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού και οι ρυθμοί στη δουλειά ομαλοποιούνται και γενικότερα η καθημερινότητα ρέει καλύτερα. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό των επιλογών σου είτε στα προσωπικά σου, είτε στα επαγγελματικά προκειμένου να μην επαναλάβεις κάποια λάθη. 

Ζυγός: Η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη στο Λέοντα μέχρι τις 21 Αυγούστου αφενός μπορεί να ευνοήσει την ερωτική ζωή των ελεύθερων Ζυγών κυρίως μέσα από γνωριμίες-προξενιά φίλων κλπ, αλλά και όσων έχουν σχέση, αν αποφασίσουν να κάνουν πράγματα μαζί και να χαρίσουν στη σχέση τους κάποιες στιγμές καλοπέρασης. Όπως και να ‘χει όμως σου δίνει διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις κοντά σε αγαπημένους φίλους. Είναι επίσης η περίοδος που σου έλεγα πριν καιρό ότι θα μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις στα διλήμματα που έχεις σχετικά με το ποιοι θα είναι οι επόμενοι στόχοι σου.

Σκορπιός: Με την Αφροδίτη να περνάει κι αυτή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου αυτό που ευνοείται ιδιαίτερα είναι η επαγγελματική σου ζωή, αφού σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που αναγνωρίζουν την αξία σου και είναι ικανοί και διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν να ανέβεις. Αν βρίσκεσαι σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι η στιγμή που μπορείς να προβάλλεις τα ταλέντα σου και να είσαι εσύ αυτός που θα πιει στο τέλος το νερό της πηγής. Πολύ καλή θέση και για τα οικονομικά σου, όσο αυτά συνδέονται με τη δουλειά, αλλά και για τη ζωή στο σπίτι, όπου τα πράγματα κυλούν πιο αρμονικά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Τοξότης:Η Αφροδίτη στο Λέοντα σου ανοίγει διάπλατα το δρόμο, σου στρώνει και χαλί για να πατήσεις και να φτάσεις στο στόχο σου όσο πιο ανενόχλητος γίνεται. Σαφώς και υπάρχουν κάποια πονηρά διαστήματα, κυρίως μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα, όμως μέχρι τις 21 Αυγούστου που θα είναι εκεί θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Υπέροχη όμως περίοδος και για τα ερωτικά σου, αφού γνωρίζεις ανθρώπους οι οποίοι σε κάνουν να δεις αλλιώς κάποιες πτυχές της ζωής, ενώ είναι και το τέλειο διάστημα για ταξίδια.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη μπορεί να φεύγει από τον τομέα των σχέσεων, όμως με την είσοδο της στο Λέοντα μέχρι τις 21 Αυγούστου σηματοδοτεί μια περίοδο ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα οικονομικά σου. Παράλληλα, κέρδη μπορεί να προκύψουν και μέσα από μια συνεργασία, αλλά και από κληρονομιές ή μέσω της υποστήριξης που θα λάβεις από πολύ κοντινά σου άτομα. Το καλύτερο όμως στο κράτησα για το τέλος, αφού το επόμενο διάστημα θα δεις το πάθος να επανέρχεται στο κρεβάτι σου, γεγονός που σου δίνει τη δύναμη να ξεπεράσεις για πλάκα εμπόδια που σε αντίστοιχη φάση θα μπορούσες να τα δεις σαν απροσπέλαστα.

Υδροχόος: Με την Αφροδίτη απέναντι σου μέχρι τις 21 Αυγούστου θα έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις και να ξεπεράσεις προβλήματα που μπορεί να ταλανίζουν εδώ και καιρό κάποια συνεργασία σου. Παράλληλα, φέρνει δωράκια ειδικά για τους αδέσμευτους, οι οποίοι θα έχουν τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα τους βοηθήσουν να δουν τη ζωή πιο αισιόδοξα και ενδεχομένως να προκύψουν και σχέσεις με πολύ καλές προοπτικές. Καλή περίοδος όμως και για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στον κόσμο, αφού γενικότερα τυγχάνετε της αποδοχής και της θετικής διάθεσης των άλλων απέναντι σας.

Ιχθείς: Με όλη αυτή την κινητικότητα στο Λέοντα η ζωή μπορεί να έχει τρέξιμο, έχει όμως και ευχάριστες στιγμές, ειδικά τώρα που περνάει εκεί και η Αφροδίτη. Έτσι μέχρι τις 21 Αυγούστου οι ρυθμοί της δουλειάς ομαλοποιούνται ή αν μη τι άλλο βλέπεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται, γεγονός που σου δίνει κουράγιο να ανταπεξέλθεις. Παράλληλα, ευνοεί και όσους ψάχνουν εργασία, ενώ είναι πολύ καλό διάστημα αν θέλεις να υιοθετήσεις έναν πιο υγιή τρόπο ζωής, κόβοντας κάποιες κακές συνήθειες και προσέχοντας τη διατροφή σου.

Πηγή: astrologos.gr