X

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου

Η Πανσέληνος αυτή μας κάνει πολύ δραστήριους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις πρόσφατες καταστάσεις...

Ant1news

Υποδεχόμαστε την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου, σε ένα Σ/Κ που απαλύνει την προηγούμενη σκληρότητα, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή μας. Επιπλέον, μας κάνει πολύ δραστήριους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις πρόσφατες καταστάσεις.

Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Λέοντα, απολαμβάνουμε μια πολύ δοτική μέρα, παρόλο που οι όψεις της δεν είναι ενεργές τις ώρες που είμαστε ξύπνιοι. Νιώθουμε την ανάγκη να φωτίσουμε τη μέρα μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν και τίποτα να την χαλάσει.

Ότι τυχόν μας πίκρανε και δημιούργησε σκιά μέσα μας, προσπαθούμε να το ξεχάσουμε και η πρόθεσή μας είναι να συναντηθούμε με καρδιακούς φίλους και ανθρώπους που αγαπάμε και είμαστε συντονισμένοι.

Την Κυριακή, κορυφώνεται η Πανσέληνος με την αντίθεση με τον Ήλιο στις 9.34 το πρωί, νιώθοντας ευεξία και την ανάγκη έκφρασης σε όλα τα επίπεδα. Ιδανική μέρα να ξεδώσουμε, να διασκεδάσουμε, να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, επιλέγοντας μέρη που δεν έχουμε επισκεφτεί ξανά.

Το βράδυ, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Άρη μας ξεσηκώνει, κάνοντάς μας να ξεχνάμε κάθε απογοήτευση. Επικρατεί ζωντάνια και κέφι, παρέα με μια εφηβική διάθεση, που εγγυάται ένα όμορφο παρείστικο βράδυ.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο;

Λέοντες, Τοξότες και Κριοί, είναι οι πρωταγωνιστές του διήμερου και αυτοί που προτείνουν ρόλους για να είναι όλοι καλά και χαρούμενοι.

Να θυμάστε: Η θετική σκέψη και διάθεση, είναι οι καλύτεροι χορηγοί της χαράς μας!

Πηγή: astrologos.gr