Αργολίδα

16 Ιουλίου 2019 16:34

Πανικός στο Ναύπλιο: Ξύλο, τραυματίες και καταστροφές αυτοκινήτων (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αιματηρά επεισόδια σε διανομή τροφίμων. Έτρεχαν να σωθούν οι πολίτες. Βίντεο ντοκουμέντο…

Πανικός στο Ναύπλιο: Ξύλο, τραυματίες και καταστροφές αυτοκινήτων (βίντεο)

Πανικός επικράτησε κατά την διάρκεια του διαμοιρασμού τροφίμων της επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Ναύπλιο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ήρθαν στα χέρια Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα Ρομά, ήρθαν στα χέρια και δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια, τα καδρόνια και οι σιδερόβεργες και να υπάρξουν τραυματίες.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με ξύλο, φθορές αυτοκινήτων και αλαλαγμούς από γυναικόπαιδα που έτρεχαν να προστατευθούν από το "πεδίο μάχης"¨, στο οποίο είχε μετατραπεί η οδός 25ης Μαρτίου.

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΥΜΠΛΟΚΗ - ΡΟΜΑ

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού είχε ζητηθεί προστασία από την αστυνομία, η οποία ήρθε στο σημείο μετά τα επεισόδια!

Οι τραυματίες φορτώθηκαν "κακήν κακώς" σε ΙΧ και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των πρωταγωνιστών των επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο, ομάδα Ρομά κινήθηκε στην Επαρχιακή Οδό Ναυπλίου-Άργους, όπου πυροβόλησαν αρκετές φορές, πιθανόν για εκφοβισμό, έξω απο κατάστημα που διατηρεί Ρομά, στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

Στα Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους νοσηλεύονται από δυο άτομα μετά τα επεισόδια. Οι τραυματίες θεωρούνται κρατούμενοι και φυλάσσονται από άνδρες της Αστυνομίας

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΥΜΠΛΟΚΗ - ΡΟΜΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΥΜΠΛΟΚΗ - ΡΟΜΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΥΜΠΛΟΚΗ - ΡΟΜΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΥΜΠΛΟΚΗ - ΡΟΜΑ

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO