Αχαΐα

08 Δεκεμβρίου 2019 17:35

Αίγιο: Σκυλίτσα-“Χάτσικο” περιμένει το αφεντικό της (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο άνδρας που την φρόντιζε πέθανε πριν από καιρό, όμως η Ριρίκα καθημερινά προσμένει να τον συναντήσει, στο “γνωστό” τους σημείο!

Αίγιο: Σκυλίτσα-“Χάτσικο” περιμένει το αφεντικό της (εικόνες)
-

Η Ριρίκα είναι μια όμορφη μικρόσωμη αδέσποτη σκυλίτσα που τη φρόντιζε για πολλά χρόνια ο Χάρης Μπογδάνος έξω από το γραφείο του, στην οδό Αιγιαλέως και Φεϊζοπούλου, στο Αίγιο.

Ο αείμνηστος ήταν ιδιαίτερα φιλόζωος και είχε μεγάλη αδυναμία στη Ριρίκα. Όμως, περίπου στα μέσα του 2018 αρρώστησε. Απο τότε, δεν άνοιξε ξανά το μαγαζί του, καθώς λίγο αργότερα ο άνθρωπος πέθανε.

Το μαγαζί παραμένει κλειστό, όμως η σκυλίτσα είναι εκεί και τον περιμένει να επιστρέψει και να τον συναντήσει, όπως ο διάσημος Χάτσικο. Πάντως, η Ριρίκα, που αισθάνεται μοναξιά χωρίς τον αγαπημένο της φίλο, έχει πλέον αποκτήσει μεγάλη "παρέα", καθώς πλέον τη φροντίζει μια ολόκληρη γειτονιά, η οποία “υιοθέτησε” την "Χατσικο του Αιγίου". 

Σκυλος - Χατσικο - Αιγιο - Ριρίκα

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Facebook ο Γιάννης Τζόβολος (Giannis Jovolos) με την εξής ανάρτηση:

“Η Ριρίκα είναι μια όμορφη και σέξυ αδεσποτούλα. Κυρία! Πριν 6-7 περίπου χρόνια, μια ωραία μέρα ερωτεύτηκε τον κύριο Χάρη που τον είδε τυχαία στη γειτονιά της. Αμοιβαίος έρωτας! Ο κύριος Χάρης τη φρόντιζε και την πρόσεχε σαν τα μάτια του! Είχα πάθει πλάκα πώς έκαναν και οι δυο μόλις έβλεπε ο ένας τον άλλον. Τι χαρές, τι νάζια, τι παιχνίδια!

Πριν ενάμιση περίπου χρόνο, ο κύριος Χάρης αρρώστησε βαριά και δεν ξαναπήγε στο γραφείο του… και ούτε θα ξαναπάει.

Η Ριρίκα όμως είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εκεί και τον περιμένει! Έξω από το γραφείο του και περιμένει να γυρίσει ο κύριος Χάρης της… και θα τον περιμένει όσο ζει!

ΥΓ1 Τη Ριρίκα την προσέχει όλη η γειτονιά.

ΥΓ2 Να τα αγαπάτε ρε! Τέτοια ανιδιοτελή αγάπη μέχρι θανάτου δεν πρόκειται να τη βρείτε πουθενά!”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO