Αχαΐα

15 Μαρτίου 2021 08:25 Τελευταία ενημέρωση : 15 Μαρτίου 2021 20:31

Πάτρα: Συνωστισμός και ολονύχτιο πάρτι στους δρόμους (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Απίστευτες εικόνες από την Πάτρα εν μέσω lockdown. Καρναβαλιστές έπαιζαν κρυφτούλι με την Αστυνομία.

Πάτρα: Συνωστισμός και ολονύχτιο πάρτι στους δρόμους (βίντεο)
-

Απίστευτος συνωστισμός επικράτησε στην περιοχή του Κάστρου της Πάτρας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Καθαράς Δευτέρας, παρά το γεγονός ότι η περιοχή «βουλιάζει» από κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες εβδομάδες. 

Στην περιοχή της Πάτρας,, νεαροί διασκέδαζαν, έχοντας τύμπανα και παίζοντας αυτοσχέδια μουσική μέχρι το πρωί. Κίνηση επικρατούσε και στις σκάλες της Αγίου Νικολάου αλλά ο κύριος όγκος όσων διασκέδαζαν ήταν στην περιοχή του Κάστρου. 

Στο κέντρο αρκετά νεαρά άτομα, με καρναβαλική αμφίεση, «έπαιζαν κρυφτούλι» με την Αστυνομία και μετακινούνταν προσεκτικά από σημείο σε σημείο για να φτάσουν τον προορισμό τους. 

Πάτρα - συνωστισμός

Τα όσα έγιναν στην Πάτρα θυμίζουν περισσότερο μέρες προ κορονοϊού, με νέους ανθρώπους, χωρίς μάσκες και με ένα ποτό στο χέρι  να περιφέρονται διασκεδάζοντας και παίζοντας με καπνογόνα και πυροτεχνήματα. 

Οι εικόνες ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από καταστηματάρχες της Πάτρας, αφού αυτοί παραμένουν κατά τα άλλα κλειστοί… λόγω υγειονομικών κανόνων! 

Πάτρα - συνωστισμός

Ακινόσογλου: Θα τα πληρώσουμε ακριβά τα κορονοπάρτι

«Θα δούμε τα αποτελέσματα στις επόμενες 15-20 ημέρες. Φοβάμαι ότι θα τα πληρώσουμε ακριβά τα κορονοπάρτι που έγιναν στην περιοχή μας» δήλωσε η λοιμωξιολόγος και υπεύθυνη της κλινικής Covid-19 στο νοσοκομείο του Ρίου, Καρολίνα Ακινόσογλου. 

Μιλώντας στο Mega, σημείωσε πως «οι πορείες και τα κορονοπάρτι φυσικά και πυροδοτούν τα κρούσματα. Υπό τις παρούσες συνθήκες, οποιαδήποτε συγκέντρωση, χωρίς χρήση μάσκας και αποστάσεις, προφανώς είναι εστία υπερμετάδοσης. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, φυσικά, είναι και αυτά. Δεν ζούμε τις ιδανικές συνθήκες αποφόρτισης των ΜΜΜ. Κι αυτό θα πρέπει να γίνει, γιατί ο κόσμος συνωστίζεται και εκεί» είπε. 

 Νωρίτερα, οι σκάλες της Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας «πλημμύρισαν» κόσμο.

Πηγή: TheBest.gr

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO