Πολιτισμός

22 Οκτωβρίου 2019 08:35

“Ορεινές Συμφωνίες”: Ο Μητσοτάκης στην πρεμιέρα της ταινίας για τον πατέρα του

Διάβασέ μου το...

Παρουσία του Πρωθυπουργού η «επίσημη πρώτη» της ταινίας που είναι αφιερωμένη στην ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

“Ορεινές Συμφωνίες”: Ο Μητσοτάκης στην πρεμιέρα της ταινίας για τον πατέρα του
-

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «Ορεινές Συμφωνίες» που καταγράφει τη ζωή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Οκτωβρίου και αποτελεί μια παραγωγή του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Εκτός από τον πρωθυπουργό, στην πρεμιέρα της ταινίας παρευρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς επίσης και αρκετά μέλη του υπουργικού συμβουλίου όπως ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Η ταινία πραγματεύεται άγνωστες στιγμές από τη ζωή και την πολιτική πορεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με φόντο σε πολλές από αυτές τα αγαπημένα του βουνά της Κρήτης, ενώ παρουσιάζονται και ντοκουμέντα από την προσωπική του ζωή. Σημειώνεται ότι η ταινία βασίζεται στις απαντήσεις που έδωσε ο αείμνηστος πρώην πρωθυπουργός, λίγα χρόνια πριν τον θάνατό του.

Δείτε φωτογραφίες απο την πρεμιέρα και ρεπορτάζ απο το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Gallery

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ