Πολιτισμός

27 Μαρτίου 2020 16:13 Τελευταία ενημέρωση : 27 Μαρτίου 2020 17:44

LIVE η Ακολουθία των Χαιρετισμών

Διάβασέ μου το...

Μετάδοση σε απευθείας σύνδεση με τον Ι.Ν. Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας, όπου τελέστηκε η λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών.

LIVE η Ακολουθία των Χαιρετισμών
-

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, ο ΑΝΤ1 θέτει τη δύναμή του ως Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και ενισχύει τις προσπάθειες της Πολιτείας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, μέσα από το τροποποιημένο πρόγραμμά του.

Στηρίζοντας την οδηγία περί αποφυγής των συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους, αλλά και δείχνοντας σεβασμό στο θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλης μερίδας τηλεθεατών, ο ΑΝΤ1 καλύπτει την Ιερά Ακολουθία των Χαιρετισμών και της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας και αυτή την εβδομάδα.

Η μετάδοση, σε απευθείας σύνδεση, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας, όπου τελούνται ο Ακολουθίες κεκλεισμένων των θυρών, γινεται από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και σε live streaming στο www.antenna.gr  και  στον www.ant1news.gr

Την Παρασκευή, 27 Μαρτίου, ο ΑΝΤ1 μετέδωσε απευθείας την Ακολουθία των Δ'  Χαιρετισμών, που τελέστηκε προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ:

Την Κυριακή 29 Μαρτίου, απο τις 07:45 έως τις 09:30 θα μεταδοθεί η Θεία Λειτουργία. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε και πατώντας ΕΔΩ ή πατώντας ΕΔΩ.

Έχοντας συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης του, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τις ανάγκες που δημιουργούνται από τη νέα πραγματικότητα και θα διαμορφώνει το πρόγραμμά του βάσει των νέων συνθηκών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ