Δωδεκανήσα

22 Σεπτεμβρίου 2021 19:11 Τελευταία ενημέρωση : 22 Σεπτεμβρίου 2021 22:41

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σκότωσε την πρώην φίλη του και αυτοκτόνησε

Διάβασέ μου το...

Ο δράστης και αυτόχειρας άφησε σημείωμα όπου έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς την 32χρονη

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Σκότωσε την πρώην φίλη του και αυτοκτόνησε
-

Εν ψυχρώ δολοφονία 32χρονης εκπαιδευτικού στην Ρόδο.

Το φονικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι όταν ενας 40χρονος έστησε καρτέρι και πυροβόλησε την 32χρονη εκπαιδευτικό με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα. Ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.

O πρώην φίλος της πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την άτυχη 32χρονη, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα.

δολοφονία - Ρόδος - 31χρονη

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

Ο πρώην φίλος της περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη.

δολοφονία - Ρόδος - 31χρονη

Στον τόπο του εγκληματος μετέβησαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Κλήθηκε ο ιατροδικαστής και ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας. Οι αστυνομικές αρχές, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό.

Λιγη λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. Η αστυνομία διαπίστωσε όταν έφθασαν εκεί, ότι ο 40χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του.

Ήταν ο δράστης του φονικού. Στο διαμέρισμά του, οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα, όπου ο 40χρονος έγραφε ότι "δεν μπορεί να ζει χωρίς εκείνη."


ΠΗΓΗ: Η ΡΟΔΙΑΚΗ

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: 2329 νέα κρούσματα την Τετάρτη

Κορονοϊός - Εικονικός εμβολιασμός: Συνελήφθη 75χρονη γιατρός

Πομακοχώρια: Ο Μητσοτάκης έκανε πράξη την υπόσχεσή του στη μικρή Ντόα (εικόνες)



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO