Δωδεκανήσα

19 Οκτωβρίου 2021 16:47 Τελευταία ενημέρωση : 19 Οκτωβρίου 2021 20:27

Ρόδος – 8χρονη: Ομολόγησε η θεία την κακοποίηση

Διάβασέ μου το...

Ανατροπή στην υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης. Η θεία ήθελε να εξαπατήσει τη μητέρα και να της αποσπάσει χρήματα.

Ρόδος – 8χρονη: Ομολόγησε η θεία την κακοποίηση
-

Της Κέλλυς Χεινωπόρου

Ανατροπή στην υπόθεση της κακοποίησης του 8χρονου κοριστιού στην Ρόδο. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, θεία της οικογένειας φέρεται να ομολόγησε ότι κακοποίησε το μικρό κορίτσι προκειμένου να στήσει σχέδιο εξαπάτησης σε βάρος της μητέρας του, με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα. 

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η μητέρα του παιδιού, μια βαριά λοίμωξη του κοριτσιού στην ευαίσθητη περιοχή, την έκανε να ζητήσει συμβουλές από την συγκεκριμένη γυναίκα και ξαδέλφη του εν διαστάσει συζύγου της.

Η συγγενής φέρεται να προσφέρθηκε να «εξετάσει» την μικρή, εξέταση που φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού υμένα του 8χρονου κοριτισιού.

Όπως φέρεται να ομολόγησε τόσο η ίδια στις αρχές, όσο και η μητέρα του παιδιού στην συμπληρωματική της κατάθεση, η θεία της 8χρονης έπεισε την μητέρα ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί, ότι είχε ενημερωθεί για αυτό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και ότι με 200ευρώ σε μια γνωστή της που εργαζόταν εκεί θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Σε επικοινωνία που είχε η γιαγιά της 8χρονης με τον ΑΝΤ1 είπε τα εξής:

  • Γιαγιά: Τώρα τελευταία ήρθε να κάνει παρέα την κόρη μου και έγινε αυτό!  Και της τα λέγαμε, αφού την ξέραμε
  • Δημοσιογράφος: Και αυτή σκέφτηκε όλο αυτό το σχέδιο κακοποίησης του παιδιού, προκειμένου να καταφέρει να αποσπάσει 200ευρώ ακούμε;
  • Γιαγιά: Ε, ναι! Τα΄παιρνε από την κόρη μου. Εμείς δεν της έχουμε δώσει τίποτα. Ούτε της μιλούσαμε καλά-καλά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή της, η μητέρα φέρεται να πείσθηκε από την συγγενή της ότι δράστης της κακοποίησης ήταν ο πατέρας της, με αποτέλεσμα ο παππούς της οικογένειας να οδηγηθεί στις αρχές ως ύποπτος.

«Δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ευτυχής που αυτός ο άνρθωπος αποδείχθηκε καθαρός και τώρα δικαιωνόμαστε. Μαθαίνουμε ότι η θεία έναντι ενός ευτελούς ποσού εξύφανε αυτήν την πλεκτάνη και τώρα περιμένουμε την προσωποποίηση των διώξεων», αναφέρε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή ενός άνδρα στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση πλεκτάνης. Τα 4 ανήλικα παιδιά της οικογένειας φιλοξενούνται σε προνοιακή δομή του νησιού και στηρίζονται από παιδοψυχολόγο. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεία: Προσποιήθηκε τον λογιστή και τον “έγδυσε”

Μητσοτάκης: Η τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου είναι φάρος σταθερότητας

Σκυλακάκης για επίδομα θέρμανσης στον ΑΝΤ1: Μέχρι τις 10/11 θα ανοίξει η πλατφόρμα

 

VIDEO