Πολιτική

12 Απριλίου 2019 09:10

Κουρουμπλής στον ΑΝΤ1: τυχαία η συνάντηση μου με τον Αμβρόσιο (βίντεο)

Text to Speech

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι πολλάκις έχει πάρει θέση για τις κατά καιρούς δηλώσεις του Αμβρόσιου, λέγοντας και στον ίδιο ότι δεν είναι χριστιανικές.

Κουρουμπλής στον ΑΝΤ1: τυχαία η συνάντηση μου με τον Αμβρόσιο (βίντεο)

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» κι αναφέρθηκε στη συνάντηση του με τον Μητροπολίτη Καλβρύτων, Αμβρόσιο, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Κουμουνδούρου.

Ο κ. Κουρουμπλής, υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα εν όψει των ευρωεκλογών, επισκέπτεται όλα τα ιδρύματα, όπως έκανε και το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», στο Αίγιο.

Εκεί βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, χωρίς όμως να έχουν κάποιο ραντεβού και η συνάντηση τους ήταν τυχαία.

Ερωτώμενος για τη φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο μαζί με τον Αμβρόσιο, είπε ότι αν το θεωρείτε λάθος, ας παραδεχθώ ότι είναι λάθος, αλλά δεν είναι εκεί η ουσία και συμπλήρωσε ότι πολλές φορές έχει πάρει θέση για τις προκλητικές δηλώσεις του Αμβρόσιου και έχει πει και στον ίδιο, ότι ορισμένες από αυτές δεν είναι ούτε χριστιανικές, ούτε δημοκρατικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ