Κόσμος

16 Απριλίου 2019 19:04

Δραματική τροπή στο έγκλημα με θύμα 38χρονη στην Κύπρο

Text to Speech

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε φρεάτιο, ενώ αγνοείται η τύχη της 6χρονης κόρης της. Συνελήφθη ως βασικός ύποπτος ο σύντροφος του θύματος.

Δραματική τροπή στο έγκλημα με θύμα 38χρονη στην Κύπρο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο μεταλλείο Μιτσερού, στην Κύπρο, μετά τον εντοπισμό του πτώματος μιας γυναίκας σε φρεάτιο βάθους 130 μέτρων.

Η κυπριακή Αστυνομία ταυτοποίησε το θύμα. Πρόκειται για την Φιλιππινέζα Μαρί Ρόουζ Τιμπούρτσιο, η οποία είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάιο, μαζί με την 6χρονη κόρη της.

Οι εξελίξεις, που μεταδίδει ο ΑΝΤ1 Κύπρου, διαδέχονται η μία την άλλη και τα κομμάτια του παζλ σιγά-σιγά ενώνονται.

Ο 33χρονος σύντροφος του θύματος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Υποστήριξε μάλιστα ότι θεωρούσε πως η γυναίκα και το μωρό βρίσκονταν στο εξωτερικό.

Την Τετάρτη ο 33χρονος Ρουμάνος θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο Λάρνακας, με τις Αρχές να θεωρούν ότι ο φόνος έχει διαπραχθεί στην Λάρνακα και το πτώμα έχει μεταφερθεί στην Λευκωσία. Για τον λόγο αυτό, οι Αρχές δεν αποκλείουν, στην υπόθεση να εμπλέκονται περισσότερα πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ