Κοινωνία

19 Απριλίου 2019 07:35

Σοκ με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια

Text to Speech

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα κινητοποίησε την Αστυνομία, που τελικά εντόπισε το βρέφος νεκρό. Αρνείται την πράξη της η μητέρα.

Σοκ με το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αιγίου η αποτρόπαια πράξη γυναίκας η οποία φέρεται να πέταξε στα σκουπίδια το μωρό που μόλις είχε γεννήσει. 

Το περιστατικό συνέβη χθες και έγινε αντιληπτό όταν η Αστυνομία δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα για το συμβάν. Αμέσως κινητοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ, εντοπίστηκε η γυναίκα, ξεκίνησε η αναζήτηση του βρέφους σε όλους τους κάδους της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, για να εντοπιστεί τελικώς σε έναν από αυτούς, νεκρό. 

Τα στοιχεία της γυναίκας ήταν γνωστά. Όπως φαίνεται, είναι ανύπαντρη, έφερε στον κόσμο το μωρό μόνη της και το πέταξε στον κάδο, σύμφωνα με το protionline.gr. Δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο εάν ήταν ήδη νεκρό όταν το άφησε στα σκουπίδια.

Η ίδια πάντως αρνήθηκε την πράξη της, για να την «προδώσει» τελικώς το σώμα της καθώς, λίγες ώρες αργότερα υπέστη αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Τότε ήταν που ξεκίνησε και η αναζήτηση του μωρού για να διαπιστωθεί και να επιβεβαιωθεί το τραγικό γεγονός.