Κόσμος

20 Απριλίου 2019 09:12

Κύπρος: Ομολόγησε το στυγερό έγκλημα ο 35χρονος αξιωματικός

Text to Speech

Μετά την ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της Μαρί Ρόουζ, οι Αρχές αναζητούν την σορό της 6χρονης κόρης της.

Κύπρος: Ομολόγησε το στυγερό έγκλημα ο 35χρονος αξιωματικός

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο στυγερό έγκλημα που συγκλονίζει την Κύπρο. Ο 35χρονος αξιωματικός του στρατού ομολόγησε το απόγευμα της Παρασκευής πως σκότωσε την 38χρονη Μαρί Ρόουζ και την 6χρονη κόρη της, που είχαν εξαφανιστεί πριν από έναν χρόνο.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1 Κύπρου, η κατάθεσή του σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία με τις έρευνες να μετατοπίζονται και σε δεύτερη περιοχή και συγκεκριμένα στην περιοχή Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της σορού του 6χρονου κοριτσιού. Οι έρευνες ήταν αδύνατον να προχωρήσουν το βράδυ της Παρασκευής λόγω του σκότους. Γι’ αυτό και οι έρευνες ξεκίνησαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 30 ετών που τελεί υπό κράτηση, όλα δείχνουν πως οι ανακριτές θεωρούν πως δεν εμπλέκεται στην διάπραξη του εγκλήματος.

Αρκετά κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου της 38χρονης από τις Φιλιππίνες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο λατομείο Μιτσερού, βρίσκεται η Αστυνομία, δήλωσε χθες ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες βρίσκονται σε επιχειρησιακή δράση και αναμένονται εξελίξεις, τόνισε.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ