Κόσμος

30 Απριλίου 2019 11:26

Νήπιο έπεσε σε κατσαρόλα με καυτό νερό – Δίνει μάχη για τη ζωή του (εικόνες)

Text to Speech

Το φρικτό ατύχημα συνέβη όταν το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι ,χωρίς την επίβλεψη της οικογένειάς του. Προσοχή, σκληρή εικόνα.

Νήπιο έπεσε σε κατσαρόλα με καυτό νερό – Δίνει μάχη για τη ζωή του (εικόνες)

Μάχη για την ζωή του δίνει ένα αγοράκι, ηλικίας μόλις 2 ετών που έπεσε κατά λάθος σε μία κατσαρόλα με καυτό νερό στην Ουκρανία.

Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Διαγνώστηκε με εγκαύματα στο 70% του σώματός του, μεταξύ των οποίων κάποια είναι τετάρτου βαθμού.

Το φρικτό ατύχημα συνέβη όταν η μητέρα του μικρού Ιβάν Μαλετίτς ετοιμαζόταν να πλύνει ρούχα. Ζέστανε το νερό σε μια κατσαρόλα 40 λίτρων, την άφησε στο πάτωμα της κουζίνας και πήγε στο παντοπωλείο για να αγοράσει ψωμί, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Αγοράκι 2 ετών - κατσαρόλα - βραστό νερό – εγκαύματα

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Ο Ιβάν έπαιζε στο σπίτι ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του παρακολουθούσε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Νομίζω ότι πήγε στην κουζίνα και κατά λάθος έπεσε μέσα στην κατσαρόλα με το βραστό νερό. Ο σύζυγός μου ήταν στην αυλή κοντά στο σπίτι. Άκουσε κραυγές και έτρεξε κατευθείαν στον γιο μας».

Ο Βίτκορ Πιτζέφσκι, επικεφαλής του τμήματος επειγόντων του νοσοκομείου, δήλωσε: «Το αγόρι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Υποστηρίζεται μηχανικά».

Η μητέρα του μικρού που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, δήλωσε: «Είμαι συντετριμμένη. Οι γιατροί δεν λένε τίποτα για τις πιθανότητες επιβίωσης του. Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου γι’ αυτό που συνέβη».

Αγοράκι 2 ετών - κατσαρόλα - βραστό νερό – εγκαύματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ