Πολιτική

03 Μαΐου 2019 12:58

Μητσοτάκης για Μάτι: απίστευτος ο κυνισμός της Κυβέρνησης

Text to Speech

Σφοδρή επίθεση στο Μαξίμου και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης για Μάτι: απίστευτος ο κυνισμός της Κυβέρνησης

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί με ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει πως ανατρίχιασε βλέποντας την εκπομοπή του ΣΚΑΙ για το τραγικό απόγευμα της 23ης Ιουλίου στο Μάτι επισημαίνοντας τρία πράγματα: «Πρώτον, πόση αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και πόσος κυνισμός χρειάζεται για να στήνεις μια επικοινωνιακή φιέστα μπροστά στις κάμερες, την ώρα που γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι μπροστά σε μια πρωτοφανή τραγωδία με πολλούς νεκρούς. Και χθες βράδυ, που αποκαλύπτονταν αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία, να χορεύεις ξέγνοιαστος με την ίδια παρέα συνενόχων εκείνης της νύχτας. Δεύτερον, με συγκλόνισε η αξιοπρέπεια των απλών πολίτων που βρέθηκαν αντιμέτωποι με την καταστροφή και τον θάνατο. Αλλά και των συνεπών κρατικών λειτουργών που μάταια έψαχναν έναν υπεύθυνό να τους πει τι να κάνουν. Σκύβω το κεφάλι μου με σεβασμό. Τίποτε άλλο.

Τρίτον, μας περιμένει πολλή δουλειά την επόμενη μέρα για να βάλουμε σε τάξη ένα διαλυμένο κράτος που δεν υπηρετεί τον πολίτη. Η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε προχθές και δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ για να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι φέτος ώστε να μην ζήσουμε ξανά μια νέα συμφορά. Δουλεύουμε πολύ μεθοδικά ένα σχέδιο για την ουσιαστική ανασυγκρότηση της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας και της Πυροσβεστικής.

Εφόσον με εμπιστευτούν οι Έλληνες πολίτες δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι το με το πάτημα ενός κουμπιού θα αλλάξουν όλα σε ένα κράτος μπάχαλο. Μπορώ όμως να εγγυηθώ ότι θα δουλέψουμε σκληρά και με επαγγελματισμό. Και κυρίως αξιοποιώντας τους ικανότερους, μακριά από κομματικές παρωπίδες» κατέληξε στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης - facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ