Παράξενα

06 Μαΐου 2019 11:55

Κλειστό μέχρι νεωτέρας αστυνομικό τμήμα λόγω εισβολής… ψύλλων

Text to Speech

Οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες που έκαναν κατάληψη στο κτήριο έκαναν την ζωή των αστυνομικών ανυπόφορη.

Κλειστό μέχρι νεωτέρας αστυνομικό τμήμα λόγω εισβολής… ψύλλων

Ρολά κατέβασε ένα αστυνομικό τμήμα στο βορειοανατολικό τμήμα του Παρισιού την Κυριακή, 5 Μάϊου λόγω εισβολής… ψύλλων!

Σύμφωνα με τον Guardian, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η άνευ προηγουμένου εισβολή των ανεπιθύμητων επισκεπτών έκανε δύσκολη την ζωή αστυνομικών εδώ και εβδομάδες, καθώς πολλοί από αυτούς που είχαν υπηρεσία ανέφεραν τσιμπήματα και άλλοι μετέφεραν ακούσια τα ζωύφια στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι οικογένειες και τα παιδιά τους.

«Το αστυνομικό τμήμα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας», ανέφερε η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην κλειστή πόρτα του ΑΤ, το οποίο βρίσκεται στο 19ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Αρκετοί συνάδελφοι χρειάστηκε να δουν γιατρό, εξαιτίας των τσιμπημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι αστυνομικοί μετέφεραν το πρόβλημα σπίτι τους και τώρα δέχονται τσιμπήματα μικρά παιδιά. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» δήλωσε εκπρόσωπος του σωματείο Alliance. Στην ανακοίνωσή του, το σωματείο απαιτεί να γίνει υποκαπνισμός σε ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα, ώστε να εξοντωθούν οι ψύλλοι, κάτι «που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και εβδομάδες».

Το σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων Alliance έγραψε στο Twitter ότι το τμήμα είχε δεχτεί μια «εισβολή ψύλλων» εδώ και πολλές μέρες, με αποτέλεσμα «οι συνθήκες εργασίας σε αυτό να έχουν καταντήσει ανυπόφορες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ