Κοινωνία

06 Μαΐου 2019 15:01

Αισιοδοξία από το ιατρικό ανακοινωθέν για την Αλεξία

Text to Speech

Τι αναφέρουν οι θεράποντες για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα.

Αισιοδοξία από το ιατρικό ανακοινωθέν για την Αλεξία

Αχτίδα αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας της Αλεξίας προκύπτει για πρώτη φορά από τα επίσημα «χείλη» των θεραπόντων της 8χρονης.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη το μεσημέρι της Δευτέρας, «η ασθενής Α. Σ. έχει χειρουργηθεί, όπως γνωρίζετε, για διαμπερές τραύμα εκ πυροβόλου όπλου και έχει υποβληθεί σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή (Δ) κροταφικής χώρας και ινιακής χώρας καθώς και σε αφαίρεση της βολίδος. Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ σε βαθειά καταστολή. Η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή, η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα απεικόνιση (Μαγνητική τομογραφία). Συμπερασματικά η κατάστασή της είναι κρίσιμη μεν σταθερή όμως αρκετά 24ωρα με μία μικρή αισιοδοξία όσον αφορά την εξέλιξή της».

Την Κυριακή, ιερέας μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων τμήμα της κάρας του Αγίου Χαραλάμπους, η οποία φυλάσσεται στον φερώνυμο ναό του ναού των Θεσπιών, του χωριού όπου συνέβη το κακό.

Ιερά Κάρα του Αγίου Χαραλάμπους - Θεσπιές - Αλεξία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ