Πολιτική

13 Μαΐου 2019 07:40

Ζούλας (ΝΔ) στον ΑΝΤ1: fake news του Μαξίμου τα περί 7ήμερης εργασίας (βίντεο)

Text to Speech

Διευκρινήσεις για τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ στον ΑΝΤ1.

Ζούλας (ΝΔ) στον ΑΝΤ1: fake news του Μαξίμου τα περί 7ήμερης εργασίας (βίντεο)

Παρέμβαση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Ζούλας, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του κόμματος και του Πρωθυπουργού, μετά την αποστροφή του λόγου του Κ.Μητσοτάκη περί επταημέρου.

Όπως είπε ο Κ.Ζούλας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν ανέφερε ποτέ τις λέξεις 7ήμερη εργασία» και ό,τι ακολούθησε ήταν «σκόπιμη διαστρέβλωση της δήλωσης».

Σύμφωνα με τον ίδιο, επρόκειτο για αναφορά σε συγκεκριμένη επιχείρηση, στην οποία συμφωνήθηκε μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων να λειτουργεί σε συνεχή βάση (7ήμερο), αλλά οι εργαζόμενοι να δουλεύουν πενθήμερο και συγκεκριμένα 37 αντί για 40 ώρες την εβδομάδα, κάτι που όπως τόνισε «έγινε με την υπογραφή της κ.Αχτσιόγλου».

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, χαρακτήρισε στη συνέχεια «εξαιρετικό» τον Πρωθυπουργό στην προπαγάνδα, κατηγορώντας τα Μέσα που αναπαράγουν τη δήλωσή του ότι κάνουν «αναπαραγωγή των fake news του Μαξίμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ