Πολιτική

13 Μαΐου 2019 13:20

Επεισόδιο με Πολάκη για το παρκάρισμα της μηχανής του πάνω στο πεζοδρόμιο (βίντεο)

Text to Speech

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έκανε παρατήρηση στον αναπλ. Υπουργό Υγείας, ενώ με διαμαρτυρίες των υποδέχτηκαν οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου.

Επεισόδιο με Πολάκη για το παρκάρισμα της μηχανής του πάνω στο πεζοδρόμιο (βίντεο)

Ένταση με τον Παύλο Πολάκη έξω από το Υπουργείο Υγείας επικράτησε όταν ο ίδιος πάρκαρε την μηχανή του στο πεζοδρόμιο του Υπουργείου Υγείας, ενώ με διαμαρτυρίες τον υποδέχτηκαν οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου οι οποίες πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο

Ο αναπλ. Υπουργός Υγείας δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος του έκανε παρατήρηση που πάρκαρε την μηχανή του πάνω στο πεζοδρόμιο και τους ζήτησε να κατεβάσει κάτω την μηχανή γιατί εμποδίζει, όπως του είπε, άτομα με αναπηρία που θέλουν να εισέλθουν στο Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ζήτησε από τον αναπληρωτή να πάρει την ντουντούκα, όπως την προηγούμενη φορά, να απευθυνθεί στις καθαρίστριες και να τους πει « τι μέλλει γενέσθαι» με το θέμα των συμβάσεων τους. Ο κ. Πολάκης αμίλητος πέρασε εντός του υπουργείου χωρίς να προκληθεί περαιτέρω ένταση!

οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ βρίσκονται από το πρωί με αντίσκηνα έξω από το Υπουργείο Υγείας.