Αθλητικά

18 Μαΐου 2019 16:47

Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ και πέφτει στην Α2;

Text to Speech

Σύμφωνα με κύκλους της πειραϊκής ΚΑΕ, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν οριστικά να μην κατεβάσουν την ομάδα τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ και πέφτει στην Α2;

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από κύκλους της ΚΑΕ Ολυμπιακός και αναδημοσιεύονται από το σύνολο σχεδόν του αθλητικού Τύπου, οι αδερφοί Αγγελόπουλου φέρονται να έχουν αποφασίσει οριστικά, να μην κατέβει η ομάδα στα πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό και κατά συνέπεια να υποβιβαστεί στην Α2.

Στον Πειραιά εξετάζουν την περίπτωση να κατέβει η ομάδα στην Αδριατική Λίγκα κι αν αυτό δεν καταστεί εφικτό να κατέβει στην Α2 με αθλητές από την εφηβική ομάδα, τους οποίους θα πλαισιώνουν και κάποιοι από την πρώτη ομάδα με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Και στις δυο περιπτώσεις ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά στην Euroleague. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες θα είναι ραγδαίες καθώς το μέγεθος του Ολυμπιακού είναι τέτοιο που ένας ενδεχόμενος υποβιβασμός του σύμφωνα με τη νομοθεσία θα είναι συγκλονιστική εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σε διάλογο που είχε με οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού, είπε τα εξής:

Εμείς κωλοτούμπες δεν είμαστε. Χρόνια προσπαθούμε να αλλάξει με οποιοδήποτε τρόπο το πρωτάθλημα μπάσκετ. Είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους και θα το πάμε. Σας θέλουμε κοντά μας όλους, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και όχι οι επενδυτές. Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Θέλουμε του χρόνου το γήπεδο να είναι γεμάτο, παρότι γνωρίζουμε το ΣΕΦ δεν είναι και το πιο μπασκετικό γήπεδο.

Δεν πάμε πουθενά και να ξέρετε ότι φτιάχνουμε Ολυμπιακό για το τοπ επίπεδο της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην υποβιβαστούμε. Εκκρεμούν και οι υποθέσεις στο ΑΣΕΑΔ. Αν πέσουμε, θα είμαστε μια άλλη ομάδα στην Α2. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να δουν την πραγματική μας ομάδα στην Α2. Θα έχουμε μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους. Περιμένουμε και την Αδριατική λίγκα για το ενδεχόμενο να αγωνιστούμε εκεί.

Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι φίλαθλοι είπαν στον κύριο Αγγελόπουλο. «Είμαστε μαζί μας. Φοβόμασταν ότι θα κάνατε πίσω, αλλά δεν κάνατε. Σας στηρίζουμε σε όποια απόφαση κι αν πάρετε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ