Πολιτική

25 Μαΐου 2019 16:10

Βόλτες, ούζα και χαμόγελα για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την κάλπη (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Μια ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες οι Τσίπρας, Μητσοτάκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Κουτσουμπάς και Καμμένος πέρασαν χαλαρές στιγμές.

Βόλτες, ούζα και χαμόγελα για τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την κάλπη (εικόνες)
-

Στιγμές χαλάρωσης πέρασαν οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις προεκλογικές τους εμφανίσεις ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Σε γνωστό ουζερί στο Κερατσίνι βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός για την καθιερωμένη συνάντησή του με δημοσιογράφους μια μέρα πριν τις εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση και σπορ ντύσιμο, φορώντας σκούρο τζιν και μπλε μπλουζάκι.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν και τοπικοί φορείς, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσέφερε στον Αλέξη Τσίπρα μια συλλογή από νομίσματα του 1926.

Χαμογελαστός και με χιούμορ συνομίλησε με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος για διάφορα θέματα, καθώς η προεκλογική περίοδος έχει τελειώσει.

Τσίπρας - Κερατσίνι

Τσίπρας - Κερατσίνι

Τσίπρας - Κερατσίνι

Αλέξης Τσίπρας - Κερατσίνι

Αλέξης Τσίπρας - Κερατσίνι

Αλέξης Τσίπρας - Κερατσίνι

Αλέξης Τσίπρας - Κερατσίνι

Αλέξης Τσίπρας - Κερατσίνι

Για… μεζέδες στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης - Παγκράτι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευδιάθετος, χαμογελαστός και με casual ντύσιμο συναντήθηκε με συνεργάτες και δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ν.Δ. σε γνωστό καφέ στο Παγκράτι .

«Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολιτικούς συντάκτες πριν τις εκλογές.

«Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά», είπε όταν τον ρώτησαν πώς είδε την προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Μητσοτάκης γύριζε σε όλα τα τραπέζια και μίλησε με όλους τους δημοσιογράφους ενώ απόψε το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, θα βγει έξω με την οικογένεια του.

Στο τραπέζι ήταν η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο αν. εκπρόσωπος Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η αν. διευθύντρια Κύρα Κάπη και ο υπεύθυνος ξένων μέσων Αργύρης Παπαστάθης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε και με πολλούς πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, καλώντας τους να δώσουν το "παρών" στις αυριανές κάλπες.

Σε ταβέρνα στην Καισαριανή η Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά - Καισαριανή

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγή συναντήθηκε με τους πολιτικούς συντάκτες σε μαγαζί στην Καισαριανή, κλείνοντας την προεκλογική περίοδο.

Η κ. Γεννηματά περπάτησε στη γειτονιά και συνομίλησε με κόσμο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της για την κατάληψη της τρίτης θέσης στις ευρωεκλογές.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ταβερνάκι είναι το ίδιο στο οποίο είχε γίνει η συνάντηση με τους διαπιστευμένους συντάκτες πριν από την εκλογική νίκη του Γιώργου Παπανδρέου το 2009.

Γεννηματά - Καισαριανή

Στο Περιστέρι ο Κουτσούμπας

Κουτσούμπας - Περιστέρι

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στο Περιστέρι επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τον υποδέχθηκαν στελέχη, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, ενώ ο κ. Κουτσούμπας μοιράζοντας τα κόκκινα γαρίφαλα που του πρόσφερε ένα μικρό κορίτσι, ευχήθηκε καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους συντρόφους και τους φίλους του κόμματος, που δίνουν τη μάχη με τα κόκκινα ψηφοδέλτια στο χέρι.

Στη συνέχεια ο γγ του ΚΚΕ παρακάθισε σε μεζεδοπωλείο της περιοχής στο καθιερωμένο, πριν από την Κυριακή των εκλογών, γεύμα με στελέχη του ΚΚΕ, όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για τους δήμους και την Περιφέρεια, προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού και δημοσιογράφους.

Μεταξύ αυτών και ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος κατευθύνθηκε προς τον Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και του είπε: "Πεθαίνω για σένα...", τον στίχο από το γνωστό τραγούδι του.

Κουτσούμπας - Περιστέρι

Στη Φωκίωνος Νέγρη ο Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης - Κυψέλη

Στην Κυψέλη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, μία ημέρα πριν από τις ευρωεκλογές, συνέχισε τη βόλτα του στις γειτονιές της πόλης. Έτσι, βρέθηκε και στη Φωκίωνος Νέγρη, όπου συνάντησε τους δημοσιογράφους, ενώ επισκέφθηκε και τη δημοτική αγορά Κυψέλης.

«Είναι μια όμορφη μέρα, μια ηλιόλουστη μέρα. Είναι μια ευκαιρία να σκεφτούν οι Έλληνες ότι η ζωή μπορεί να γίνει καλύτερη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης. «Και να σκεφτούν ότι πρέπει να βρεθούν στις κάλπες όσο το δυνατόν περισσότεροι. Δεν λέμε τι θα ψηφίσουν, αλλά λέμε ότι όλοι πρέπει να πάνε να ψηφίσουν αύριο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Θεοδωράκης - Κυψέλη

Θεοδωράκης - Κυψέλη

Θεοδωράκης - Κυψέλη

Σε ρόλο… μπάρμαν ο Πάνος Καμμένος

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σε καφέ-μπαρ στη Βουλιαγμένη υποδέχθηκε συνεργάτες και δημοσιογράφους ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν ιδιαίτερα χαλαρός και φορώντας φλοράλ καλοκαιρινό πουκάμισο μπήκε πίσω από τη μπάρα και έφτιαξε κοκτέιλ και σφηνάκια.

Στα χέρια του κρατούσε και την προεκλογική μασκότ των ΑΝΕΛ, το γνωστό μαύρο κανίς Thanassis.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ