Αθλητικά

26 Μαΐου 2019 09:03

Αποχώρησε εξοργισμένος από συνέντευξη Τύπου ο Αντετοκούνμπο

Διάβασέ μου το...

Η δημοσιογράφος που εκνεύρισε τον Greek Freak μετά την ήττα των Μπακς και η αμήχανη αντίδραση του συμπαίκτη του...

Αποχώρησε εξοργισμένος από συνέντευξη Τύπου ο Αντετοκούνμπο
-

Ιστορικές στιγμές ζει το Τορόντο καθώς οι Ράπτορς νίκησαν με 100-94 τους Μιλγουόκι Μπακς στο Game 6 των τελικών της Ανατολής και προκρίθηκαν στους τελικούς του ΝΒΑ όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Έτσι, η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι οποίοι τελείωσαν την κανονική περίοδο με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ!

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που εκνεύρισε τον Greek Freak… Η ατάκα μιας δημοσιογράφου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, έκανε τον Έλληνα άσσο του NBA να αποχωρήσει εκνευρισμένος!

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος σε ερώτησή της τόνισε ότι στο συγκεκριμένο επίπεδο που έφθασε η ομάδα απαιτείται εμπειρία… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεώρησε προσβλητικό το σχόλιο, εγκαταλείποντας τη συνέντευξη αλλά και τον συμπαίκτη του Κρις Μίντλετον, ο οποίος καθόταν αμήχανος στο πλάι του.

Δείτε το στιγμιότυπο:

«Επαιξαν πολύ καλά, κι εμείς χάσαμε την ευκαιρία. Προηγηθήκαμε με 2-0 στις νίκες και θα μπορούσαμε να νικήσουμε στο τρίτο ματς. Οφείλουμε να βελτιωθούμε τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Δεν είναι, παρά η αρχή μίας μεγάλης διαδρομής» τόνισε πάντως ο Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ