Παράξενα

26 Μαΐου 2019 12:51

Οι διαρρήκτες του καθάρισαν το σπίτι (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Περίεργοι εισβολείς μπήκαν στο σπίτι ενός άνδρα που ζει μόνο με το παιδί του.

Οι διαρρήκτες του καθάρισαν το σπίτι (εικόνες)
-

Ένας άνδρας από τη Βοστόνη γύρισε στο σπίτι μαζί με τον γιο του για να βρει κάτι… αναπάντεχο.

Αρχικά νόμισε πως του λήστεψαν το σπίτι, όμως αφού το παρατήρησε καλύτερα, διαπίστωσε ότι όχι μόνο δεν έλειπε κάτι από το σπίτι του, αλλά γυάλιζε από καθαριότητα!

Ο άνδρας που ζει, μόνο του με το παιδί του στη Μασαχουσέτη, είπε ότι έφυγε για τη δουλειά του το πρωί και όταν επέστρεψε μαζί με τον γιο του, βρήκαν την πόρτα ξεκλείδωτη.

Τότε συνειδητοποίησε ότι κάποιος μπορεί να μπήκε στο σπίτι του, αφού η πόρτα ήταν ανοιχτή και μπήκε μέσα για να ελέγξει το χώρο, για να διαπιστώσει πως δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα είχε αφήσει, καθώς τόσο το παιδικό δωμάτιο όσο και το δικό του ήταν μαζεμένα.

Διάρρηξη - σπίτι - καθάρισμα

«Όλα ήταν καθαρά και μαζεμένα», περιέγραψε και κάλεσε την Αστυνομία, που πήρε πολύ σοβαρά το σκηνικό για να διαπιστώσει ότι είχαν καθαρίσει το σπίτι για να σιγουρευτούν ότι κανένας δεν ήταν εκεί.

Οι γείτονες είπαν ότι δεν είδαν κανέναν να μπαίνει στο σπίτι, άρα και δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο για τον ή τους εισβολείς.

Διάρρηξη - σπίτι - καθάρισμα

«Δεν έγινε κανένα έγκλημα, τίποτα δεν έλειπε, τίποτα δεν είχε καταστραφεί, οπότε η Αστυνομία δεν είχε και τίποτα για να προχωρήσει».

Το σύστημα ασφαλείας δεν ήταν σε λειτουργία, όσο έλειπαν οι ένοικοι του σπιτιού, οπότε και δεν καταγράφηκε κάτι στις κάμερες. Ωστόσο, βάσει των αισθητήρων, διαπιστώθηκε ότι όποιος μπήκε στο σπίτι, παρέμεινε μέσα για περίπου 90 λεπτά.

Όταν αργότερα συνειδητοποίησε πως ένα τριαντάφυλλο είχε στολιστεί στο χαρτί υγείας, συμπέρανε ότι επρόκειτο για επαγγελματική δουλειά.

Διάρρηξη - σπίτι - καθάρισμα

Η εικασία του ήταν ότι κάποιο συνεργείο καθαρισμού έκανε λάθος στο σπίτι, όμως όταν είδε πως η κουζίνα ήταν ανέγγιχτη, μπήκε σε δεύτερες σκέψεις.

Στη συνέχεια άλλαξε τις κλειδαριές, παραδεχόμενος πως από τότε ανοίγει με προσοχή τις ντουλάπες με προσοχή, φοβούμενος μη βρει τίποτε κρυμμένο.

Πάντως, από όλο αυτό, κράτησε ως σουβενίρ το τριαντάφυλλο στο χαρτί υγείας…