Αθλητικά

26 Μαΐου 2019 13:54

“Πιάνει λιμάνι” ο Βαλμπουενά

Διάβασέ μου το...

Πώς αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Φενερμπαχτσε ο άσος της μπάλας, που ειναι έτοιμος  να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

“Πιάνει λιμάνι” ο Βαλμπουενά
-

Ολο και πιό κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, αποχαιρέτησε εχθές τους φιλάθλους της Φενερμπαχτσέ, στην οποία αγωνίσθηκε την τελευταία διετία με αρκετά «σκαμπανεβάσματα», τόσο σε συλλογικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Την χρονιά που ολοκληρώνεται απόψε για την τουρκική ομάδα, ο βραχύσωμος άσος, σημείωσε τρία γκολ και μοίρασε επτά ασίστ σε 22 αγώνες, με την Φενέρ να βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας.

Στην «ανοικτή επιστολή» του, προς την οικογένεια της Φενερμπαχτσέ, ο Βαλμπουενά, ευχαριστεί τους πάντες, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην αγάπη των φιλάθλων και «απολογείται» επειδή δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση τίτλων, όπως αρμόζει στην Ιστορία της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διεθνής Τύπος, ο Βαλμπουενά, αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους», αποτελώντας την πρώτη σπουδαία μεταγραφή του Ολυμπιακού, εν΄ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ