Πολιτική

26 Μαΐου 2019 23:23

Νάσος Ηλιόπουλος: είναι μία ωραία ημέρα για την Αθήνα

Διάβασέ μου το...

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στάθηκε ιδιαίτερα στα μικρά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη μικρή συμμετοχή.

Νάσος Ηλιόπουλος: είναι μία ωραία ημέρα για την Αθήνα
-

Έτοιμος να δώσει τον αγώνα στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών για τον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας, εμφανίστηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος, παρά το γεγονός ότι η διαφορά του από τον Κώστα Μπακογιάννη είναι πολύ μεγάλη. Όπως είπε η “Ανοικτή Πόλη” «έχει τη δυνατότητα να παλέψει για την ανατροπή»

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε πως «είναι μία ωραία ημέρα για την Αθήνα, πρώτα απ’ όλα για την μεγάλη πτώση στα ποσοστά των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής».

«Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε», συμπλήρωσε, «και αυτόν τον δρόμο θα τον συνεχίσουμε και θα δώσουμε όλες τις μάχες που πρέπει για να κερδίσουμε μία πόλη αντιφασιστική, μία πόλη ανοιχτή, χωρίς την άκρα δεξιά», συμπλήρωσε.

Δεν έκρυψε πάντως τον προβληματισμό του για τη μικρή συμμετοχή των ψηφοφόρων και κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή «για μία πόλη αλληλεγγύης, μία πόλη δημοκρατίας, μία πόλη αντιφασιστική, μία πόλη στην οποία θα ζωντανέψουμε τις γειτονιές».