Αθλητικά

27 Μαΐου 2019 13:14

Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η πρώτη προσφυγή του Ολυμπιακού

Διάβασέ μου το...

Δίχως… επιστροφή φαίνεται πως είναι ο δρόμος του Ολυμπιακού για την Α2, μετά την απόρριψη της πρώτης από τις δυο προσφυγές που έχει καταθέσει.

Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η πρώτη προσφυγή του Ολυμπιακού
-

Η πρώτη προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ απορρίφθηκε. Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών δεν δικαίωσε τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι είχαν προσφύγει κατά της εγκυρότητας της κλήρωσης των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Basket League (όταν κληρώθηκε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος για το ματς με τον Προμηθέα), ζητώντας την ακύρωση της.

Ο Ολυμπιακός βασίστηκε στο γεγονός ότι κατά την διάρκεια της κλήρωσης της 26ης αγωνιστικής ήταν παρόντες μόνο οι Ταβουλαρέας και Κορομηλάς και όχι κάποιο άλλο τρίτο μέλος της ΚΕΔ και για αυτό κινήθηκαν νομικά, ζητώντας την ακύρωσή της ως παράνομη.

Μάλιστα, αποκάλυψαν την περασμένη εβδομάδα και τα πρακτικά της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, από τα οποία απουσίαζε η υπογραφή του Στέλιου Συμεωνίδη.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει και δεύτερη προσφυγή για την κατακύρωση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος, η οποία θα εκδικαστεί στις 13 Ιουνίου στο ΑΣΕΑΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ