Κοινωνία

28 Μαΐου 2019 14:39

Συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης από τις Φυλακές Αυλώνα

Διάβασέ μου το...

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο επικίνδυνος κακοποιός. Συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον έτερο κρατούμενον που απέδρασε.

Συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης από τις Φυλακές Αυλώνα
-

Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός δραπέτης απο τις Φυλακές Αυλώνα, ο οποίος απέδρασε, μαζί με έναν συγκρατούμενο του, το βράδυ της Δευτέρας. Η σύλληψη του έγινε στην περιοχή της Ομόνοιας.

Πρόκειται για έναν  23χρονο, με ενεργή συμμετοχή στην επονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού», στην οποία, βάσει των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής, ηγετικό ρόλο είχε ο βαρυποινίτης Κλοντιάν ΛεκοτσάιΟ 23χρονος μάλιστα έχει πάρει μέρος σε συμπλοκή στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού τον περασμένο Μάρτιο, με απολογισμό ένα νεκρό και επτά τραυματίες

Ο έτερος δραπέτης είναι ένας 21χρονος απο την Δυρία, ο οποίος εκρατείτο στις φυλακές από τον Μάιο του 2018.

Λίγο μετά τις 21.30 ο ένας εξ αυτών πήδηξε την περίφραξη του σωφρονιστικού καταστήματος, αλλά έγινε αντιληπτός από φρουρό που έκανε εξωτερική περιπολία. Εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, πυροβολώντας στον αέρα…

Ακολούθησε, όμως, κι ένας δεύτερος κρατούμενος, με τον ίδιο τρόπο… Αιφνιδιάζοντας τον φρουρό, του επιτέθηκε με γροθιές και οι δύο κρατούμενοι κατάφεραν να διαφύγουν μαζί.