Πολιτική

29 Μαΐου 2019 09:06

Πατούλης στον ΑΝΤ1: η Κυριακή είναι κοντά

Διάβασέ μου το...

Τι είπε για τη Ρένα Δούρου, για το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής και για το χρόνιο πρόβλημα με τα σκουπίδια.

Πατούλης στον ΑΝΤ1: η Κυριακή είναι κοντά
-

«Πάνω απ' όλα η πατρίδα μου και οι πολίτες και μετά τα κόμματα» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», υπογραμμίζοντας ότι «η Κυριακή είναι κοντά».

Κληθείς να σχολιάσει το ποσοστό που συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο των εκλογών, ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «δε σημαίνει κάτι, το ποσοστό είναι μεγάλη ευθύνη».

«Η ψηφοφορία της περιφέρειας αφορά άμεσα τον πολίτη της Αττικής» είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «μια Περιφέρεια που 'διψά' για ανάπτυξη και βρίσκεται στον τελευταίο τροχό της αμάξης της Ευρώπης».

Ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για «πολιτικό πολιτισμό» που επέδειξαν όλοι οι συνυποψήφιοί του, τους οποίους μάλιστα συνεχάρη ο ίδιος τηλεφωνικώς, όπως αποκάλυψε. «Μπορεί η Δούρου να είχε καλές προθέσεις, δεν είχε όμως εμπειρία» είπε σχετικά με το θέμα διαχείρισης της χωματερής της Φυλής και των απορριμμάτων από την συνυποψήφιά του, με την οποία μάλιστα συμφώνησε για διακαναλικό debate.

Σχολιάζοντας θέμα το χρόνιο πρόβλημα με τα σκουπίδια, τόνισε ότι είναι ντροπή να έχουμε τη μεγαλύτερη χωματερή της Ευρώπης. «Θα έπρεπε να επενδύσουμε πολύ στην ανακύκλωση» πρόσθεσε ο κ. Πατούλης.

Ο ίδιος τόνισε ότι σε συζητήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει εκφράσει τη διάθεσή του για αποκέντρωση και  υποσχέθηκε διάλογο και γρήγορες κινήσεις για να ξεπεραστούν οι παθογένειες πολλών δεκαετιών.

Τέλος, ζήτησε από τους πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν για ένα καλύτερο αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ