Πολιτική

30 Μαΐου 2019 09:20

Δούρου: να μετρηθώ με το έργο μου κι όχι με αθεμελίωτες κατηγορίες (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

«Αισθάνομαι σαν τον μαυροσκούφη μέσα στο ανάχωμα που δίνει τη μάχη για την ανακατάληψη», τόνισε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής.

Δούρου: να μετρηθώ με το έργο μου κι όχι με αθεμελίωτες κατηγορίες (βίντεο)
-

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ερωτηθείσα για την διαφορά που έχει από τον πρώτο γύρο από τον κ. Πατούλη, υποστήριξε πως το ποσοστό που είχε στις αντίστοιχες εκλογές του 2014 δεν απέχει πολύ από το σημερινό της ποσοστό και αυτό της επιτρέπει να αισιοδοξεί για την τελική έκβαση της εκλογικής μάχης της επόμενης Κυριακής.

Η κυρία Δούρου υποστήριξε πως το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι το έργο που έχει να επιδείξει κατά τη διάρκεια της θητείας της στην περιφέρεια Αττικής και τελικά αυτό θα είναι που θα κρίνουν οι ψηφοφόροι.

Όπως τόνισε η κυρία Δούρου, το δίλημμα της επόμενης Κυριακής είναι ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης, δηλαδή Δούρου ή Πατούλης, καθώς η σύνθεση του περιφερειακού συμβουλίου έχει ήδη καθοριστεί από τον πρώτο γύρο.

Πρόσθεσε δε ότι η ίδια έχει αποδείξει πως μπορεί να συνθέτει και να εξασφαλίζει τη συναίνεση, θέτοντας παράλληλα το ερώτημα αν μπορεί να κάνει το ίδιο και ο κ. Πατούλης στον οποίο καταλόγισε «ψευτομαγκιά» στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται και τον κατηγόρησε ότι αποφεύγει τον διάλογο, καθώς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απέκλεισε από τα debate τους άλλους ανθυποψηφίους για την Περιφέρεια.

Η κυρία Δούρου, ζήτησε από τους πολίτες να κριθεί από το έργο της και όχι με βάση τις αθεμελίωτες κατηγορίες που της αποδόθηκαν για τις δυο μεγάλες εθνικές τραγωδίες, για τη Μάνδρα και το Μάτι.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι την περασμένη Κυριακή η κάλπη «εργαλειοποιήθηκε» τόσο από τον κ. Μητσοτάκη, όσο και από τον αντίπαλο της στην περιφέρεια τον κ. Πατούλη.

Πρόσθεσε δε πως η ίδια δεν έκρυψε ποτέ την κομματική της προέλευση, σε αντίθεση με τον κ. Πατούλη, τον οποίον όταν τον συμφέρει δηλώνει ανεξάρτητος και όποτε κρίνει ότι θα τον βοηθήσει δέχεται τη στήριξη της ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ