Αθλητικά

30 Μαΐου 2019 13:45

Ανανεώνει με Φενέρμπαχτσε ο Σλούκας

Διάβασέ μου το...

Παρά το "στενό μαρκάρισμα" τόσο από την Μπαρτσελόνα όσο και από άλλες ομάδες ο Έλληνας διεθνής γκαρντ φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του.

Ανανεώνει με Φενέρμπαχτσε ο Σλούκας
-

Πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο με οψιόν για ανανέωση ακόμη ενός έτους, έκανε η Μπαρτσελόνα στον Κώστα Σλούκα, αλλά η Φενέρμπαχτσε θέλει και θα κρατήσει τον Ελληνα διεθνή γκαρντ. Οι «μπλαουγκράνα» κάνουν τα πάντα για την απόκτηση του, ο οποίος αποτελεί βασικό στόχο, για τη θέση του Τομά Ερτέλ, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα της Καταλονίας λήγει τον Ιούνιο.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η «Φενέρ» του έχει προτείνει τη διετή ανανέωση του συμβολαίου του και ο Σλούκας έχει συμφωνήσει να παραμείνει στη γειτονική χώρα. Σύμφωνα πάντα με τα σχετικά ρεπορτάζ, από το νέο του συμβόλαιο, ο Έλληνας πλέι-μέικερ θα αμείβεται με 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ, ο κάτοχος τριών τίτλων Euroleague (2012 & 2013 με τον Ολυμπιακό και 2017 με τη Φενερμπαχτσέ) έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης την εφετινή σεζόν, καθώς η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκλείστηκε από τη συμπολίτισσά της, Αναντολού Εφές, στον ημιτελικό του φάιναλ φορ στη Βιτόρια. Ο Σλούκας προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Ευρώπη, εφέτος, έχοντας μέσο όρο ανά αγώνα, 11,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 15,2 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ