Αθλητικά

31 Μαΐου 2019 23:37

Τελικός Champions League: καρκινοπαθής “κρατιέται στην ζωή” για να δει την Λίβερπουλ (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Συγκλονίζει η ιστορία του φιλάθλου της ομάδας που αύριο θα διεκδικήσει την «κούπα».

Τελικός Champions League: καρκινοπαθής “κρατιέται στην ζωή” για να δει την Λίβερπουλ (εικόνες)
-

Φίλαθλος της Λίβερπουλ που δίνει μάχη για τη ζωή του, έχει ξεπεράσει τα όρια που του έδωσαν οι γιατροί και παραμένει ζωντανός, ευελπιστώντας να προλάβει να δει τον τελικό του Champions League.

Ο Ντέιβ Έβας μετακόμισε με τη σύζυγό του, Λίζ, στην Νέα Ζηλανδία τον περασμένο Δεκέμβρη, για μια καλύτερη ζωή.

Οι δυο τους είχαν κάνει οικονομία και είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν το απαραίτητο χρηματικό ποσό ώστε να βρεθούν στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη, όπου το η αγαπημένη τους ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ.

Η πραγματικότητά τους, όμως, άλλαξε, όταν τρεις μέρες προτού μετακομίσουν στη Νέα Ζηλανδία, ο Ντέιβ διαγνώστηκε με καρκίνο του χοληδόχου πόρου.

Οπαδός - Λίβερπουλ - καρκίνος

Πριν από τρεις εβδομάδες έμαθε από τους γιατρούς του ότι, είχε μόνο δύο εβδομάδες ζωής, έχουν ήδη ξεπεράσει το προσδόκιμο βάσει της διάγνωσης.

Η κατάσταση της υγείας του είναι πλέον μη αναστρέψιμη και χωρίς χημειοθεραπείες δε θα μπορούσε να παλέψει για το μεγάλο του όνειρο, να δει, έστω από το κρεβάτι του νοσοκομείου, τον τελικό της 1ης Ιουνίου.

Την ίδια ώρα, τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για το ταξίδι στη Μαδρίτη, θα χρησιμοποιηθούν για την κηδεία του.

Το μόνο που ελπίζει πια ο ίδιος και η οικογένειά του είναι να αντέξει λίγο ακόμα ο Ντέιβ, ώστε να δει την ομάδα του, αν όχι να σηκώνει την κούπα, αλλά τουλάχιστον να παίζει στον τελικό του Champions League.

Οπαδός - Λίβερπουλ - καρκίνος

Η συγκλονιστική αυτή ιστορία, έχει φτάσει στ' αυτιά των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ, με τους Ρέντναπ, Γουίλαν, Τζον Όλντριτζ και Στιβ ΜακΜάχον να του στέλνουν μηνύματα στήριξης. Ο ίδιος περιμένει να ακούσει μερικά λόγια και από τον Στίβεν Τζέραρντ, όπως λέει η σύζυγός του.

Κάτι τέτοιο, σε συνδυασμό με το να δει την αγαπημένη του Λίβερπουλ να γίνεται πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα αποτελούσε τον καλύτερο τρόπο για να κλείσει τα μάτια του...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ