Κοινωνία

31 Μαΐου 2019 19:25

Πέθανε ο τουρίστας που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια στον Λαγανά

Διάβασέ μου το...

Τραγικό τέλος για τον 35χρονο Βρετανό τουρίστα. Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του.

Πέθανε ο τουρίστας που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια στον Λαγανά
-

Υπέκυψε στα τραύματά του ο βρετανός τουρίστας που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από άλλους δύο Βρετανούς την περασμένη εβδομάδα έξω από μπαρ στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Ο Βρετανός νοσηλευόταν στο Αττικό νοσοκομείο στη μονάδα εντατικής θεραπείας ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε από δύο συμπατριώτες του ηλικίας 25 και 22 ετών.

Οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε εξαιτίας των πολλαλών χτυπημάτων αποδείχθηκαν μοιραίες, με την τελευταία γροθιά που τον έριξε με το κεφάλι στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, να επιφέρει και την απώλεια των αισθήσεών του.

Περαστικός είχε καταγράψει με βίντεο το περιστατικό και το παρέδωσε στην Αστυνομία Ζακύνθου, όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο άντρες.

Ο άτυχος 35χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και βρισκόταν μαζί με την παρέα του στην Ζάκυνθο, για τον γάμο ενός φίλου του.

Ωστόσο, μεγαλείο ψυχής επέδειξαν οι γονείς του άτυχου 35χρονου, οι οποίοι παρά τη θλίψη για την απώλεια του παιδιού τους αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ