Πολιτική

02 Ιουνίου 2019 19:51

Δούρου και Πατούλης “στο νήμα” για την Περιφέρεια Αττικής

Διάβασέ μου το...

Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα από τις επαναληπτικές εκλογές για τον νέο επικεφαλής της Περιφέρειας με τον μισό πληθυσμό της χώρας.

Δούρου και Πατούλης “στο νήμα” για την Περιφέρεια Αττικής
-

Γιώργος Πατούλης και Ρένα Δούρου ρίχτηκαν στην μάχη για την Περιφέρεια Αττικής στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular Logic, στην Περιφέρεια Αττικής ο Γιώργος Πατούλης προηγείται με 66,2% 

Δείτε εδώ τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του δεύτεου γύρου στην Περιφέρεια Αττικής από το Υπουργείο Εσωτερικών:

Την προηγούμενη Κυριακή ο Γιώργος Πατούλης πήρε την πρωτιά με ποσοστό 37,64%, ενώ η Ρένα Δούρου ήρθε δεύτερη με 19,72%.

Σε δήλωσή της μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω η Ρένα Δούρου δήλωσε ότι “στην Αττική ξέρουμε ότι έχουμε ανάγκη από περιφερειάρχη αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, αποτελεσματικότητας και έργου”. 

Από την  πλευρά του ο Γιώργος Πατούλης αφού ψήφισε στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου δήλωσε ότι η σημερινή εκλογική διαδικασία αποτελεί «μια νέα αρχή για την Αττική» και πρόσθεσε: «Είναι σίγουρο ότι αυτά που μας δίχασαν, βαίνουν πλέον στο τέλος τους. Εμείς ενωμένα και ψύχραιμα, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αλλάξει η ζωή των πολιτών της Αττικής». 

Εν τω μεταξύ, κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας σε επίσημη ανακοίνωση της, η παράταξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, κατήγγειλε ότι σε διάφορα εκλογικά τμήματα της Αττικής, δεν δίνονταν ψηφοδέλτια της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική».

Κι ενώ δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Ρένα Δούρου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook. Dεν είναι σαφές αν η ανάρτηση αποτελεί παραδοχή ήττας ή… κάτι άλλο, αλλά η Περιφερειάρχης Αττικής που μάχεται με τον Γιώργο Πατούλη, αναφέρει:

«Σας ευχαριστώ όλες και όλους που μας αγκαλιάσατε«, συνοδεύοντας την φράση αυτή με μία… καρδούλα κι ένα emoticon με το σήμα της νίκης.

Ανάρτηση - Ρένα Δούρου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ