Αθλητικά

03 Ιουνίου 2019 08:15

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: θρήνος στο “τελευταίο αντίο”

Διάβασέ μου το...

Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και για περίπου πέντε ώρες ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να αποτίσει φόρο τιμής.

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: θρήνος στο “τελευταίο αντίο”
-

Το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες είπαν το απόγευμα της Κυριακής (2/6) χιλιάδες άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλης.

Ένα 24ωρο μετά την τραγική είδηση του θανάτου του 36χρονου σπουδαίου ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα, κανείς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι ο άλλοτε άσος της Σεβίλης, αλλά και των Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αλλά κυρίως απλοί πολίτες που γνώρισαν μέσα από τα «κατορθώματά» του τον Ισπανό παίκτη, βρέθηκαν στο γήπεδο όπου γνώρισε μεγάλες στιγμές (σ.σ. πανηγύρισε τρία τρόπαια Europa League με τους Ανδαλουσιάνους) για να τον αποχαιρετήσουν.

Η σορός του μέσα στο φέρετρο τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και για περίπου πέντε ώρες ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να αποτίσει φόρο τιμής στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες.

Οι συμπαίκτες του στην ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα, την Εξτρεμαδούρα, έδωσαν το «παρών», όπως επίσης και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Σεβίλης, της Μπέτις, ενώ την Ρεάλ Μαδρίτης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο Σέρχιο Ράμος και ο Ραούλ.

Παρόντες ήταν και αρκετοί προπονητές, όπως ο Ουνάι Έμερι και ο Χοακίν Καπαρός, ο Ίβαν Ράκιτιτς από την Μπαρτσελόνα και ο Μόντσι, αλλά και η πρώτη σύζυγός του Ρέγιες, Άνα, με τον 11χρονο γιο τους.

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες - κηδεία

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες - κηδεία

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες - κηδεία

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες - κηδεία