Κοινωνία

03 Ιουνίου 2019 13:53

Εξιτήριο πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Διάβασέ μου το...

Η ανακοίνωση της δικηγόρου του βαρυποινίτη της 17Νοέμβρη για το εξιτήριό του. Οι ευχαριστίες της.

Εξιτήριο πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Εκτός νοσοκομείου βρίσκεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως ανακοίνωσε η δικηγόρος του, Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία σημείωσε πως ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη μεταφέρεται πλέον στο Κατάστημα Κράτησης Κασσαβέτειας.

Η ίδια ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη φροντίδα τους.

Η ανακοίνωση της δικηγόρου του Δημήτρη Κουφοντίνα

Σήμερα, 3 Ιουνίου 2019 , ο Δημήτρης Κουφοντίνας  έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο του Βόλου και θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης Κασσαβέτειας  όπου θα συνεχίσει την  αγωγή αποκατάστασης υπό την επίβλεψη των γιατρών.               

Ενόψει αυτού , τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του  θέλουν  να εκφράσουν  και δημόσια τις ευχαριστίες τους προς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό  και τη διεύθυνση  του Νοσοκομείου του Βόλου, για την ευαισθησία και την υπευθυνότητα με την οποία   αντιμετώπισαν  τον ίδιο και τα προβλήματα που η κατάσταση του δημιούργησε.

Το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου, μετά και από θετική γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου, για την αναίρεση του βουλεύματος που ακύρωνε την άδειά του, θα συνεδριάσει εκ νέου - με διαφορετική σύνθεση - για να αποφανθεί για τη χορήγηση ή μη άδειας στον πολυισοβίτη κρατούμενο.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ