Κόσμος

05 Ιουνίου 2019 21:34

Σάλος από τις αναφορές σε νέο βιβλίο για τον Τραμπ

Διάβασέ μου το...

Στις σελίδες του πονήματος “Πολιορκία” του Μάικλ Γούλφ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται ως σεξομανής, με ιδιαίτερη αδυναμία στην “σοκολάτα”.​

Σάλος από τις αναφορές σε νέο βιβλίο για τον Τραμπ
-

Ως νταή, μανιακό του σεξ, που καυχιέται όπου σταθεί και όπου βρεθεί για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι και τις ερωτικές κατακτήσεις του, παρουσιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ το νέο βιβλίο του Μάικλ Γουλφ . 

Ο συγγραφέας στο βιβλίο του “Πολιορκία: Ο Τραμπ δέχεται πυρά” επιχειρεί να συνθέσει το προσωπικό προφίλ του αμφιλεγόμενου προέδρου σε συνέχεια του προηγούμενου “Πυρ και Μανία” που έφερε στο φως πολλές παρασκηνιακές αποκαλύψεις για τον Λευκό Οίκο.

Το βιβλίο περιγράφει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έχει εμμονή με το σεξ και λέει στον κύκλο του ότι χρειάζεται το αντίθετο χάπι από το Βιάγκρα προκειμένου να πέσει η στύση του.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι η φήμη πως ο Τραμπ και η πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χάλεϊ είχαν μία σεξουαλική περιπέτεια ξεκίνησε από τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο. Ο Τραμπ φέρεται να είπε σε συνεργάτες του ότι η Νίκι Χάλεϊ ήταν έξω φρενών όταν του έκανε στοματικό σεξ.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου ο Τραμπ φέρεται να είπε αλαζονικά στον παρουσιαστή του τηλεοπτικού δικτύου Fox, Τάκερ Κάρλσον ότι του αρέσει να κάνει σεξ με μαύρες γυναίκες. Φέρεται να είπε ότι του αρέσει να κάνει σεξ μαζί τους «για να βάλω λίγο σοκολάτα στην δίαιτα μου».

Σε κάποια άλλη περίσταση όταν τον επισκέφθηκε ένας φίλος από το Χόλιγουντ ο Αμερικανός πρόεδρος του είπε: «Γα….ω μόνο όμορφα κορίτσια και εσύ μπορείς να το πιστοποιήσεις».

Μάλιστα εικάζεται ότι είχε εξαιρετική εμμονή με την πρώην επικεφαλής Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Χόουπ Χικς και απαιτούσε να μάθει: «Ποιος γ… ει την Χόουπ;».

Το βιβλίο υποστηρίζει ότι τα περασμένα Χριστούγεννα ο Τραμπ δεν ακολούθησε την σύζυγο του Μελάνια στο εξοχικό θέρετρο του, Μαρ α Λάγκο καθώς έκανε σεξ με μία υπάλληλο του Λευκού Οίκου, που είχε βάλει στο μάτι.

Παράλληλα ο Τραμπ, σύμφωνα με τον Μάικλ Γουλφ χλευάζει ανελέητα τους συνεργάτες, τους αντιπάλους του αλλά και την οικογένειά του.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο Τραμπ αποκαλούσε «θεότρελο θρήσκο» και τον «πιο ηλίθιο άνθρωπο του Κογκρέσου» τον Αμερικανό αντιπρόεδρο, Μάικ Πενς, ο οποίος είχε μυστική ατζέντα με στόχο να τον αντικαταστήσει στην προεδρία.

Για τον θανάσιμο εχθρό του, γερουσιαστή Τζον Μακ Κέιν, που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι από όγκο στον εγκέφαλο, φέρεται να έλεγε ότι η ασθένεια του ήταν «δικαιοσύνη» και «προσωπική δικαίωση» για τον ίδιο.

Επίσης φέρεται να εκνευρίστηκε όταν από τον Λευκό Οίκο ρωτούσαν που είναι η Μελάνια Τραμπ, η οποία είχε εισαχθεί σε κλινική για να χειρουργηθεί στο νεφρό. «Κανείς δεν ενδιαφέρεται εκτός από τα μίντια. Είναι η πρώτη κυρία όχι ο πρόεδρος», είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με τον Μάικλ Γουλφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ