Κοινωνία

06 Ιουνίου 2019 11:20

Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η οικογένεια Γραικού

Διάβασέ μου το...

Τη δικαστική οδό θα ακολουθήσουν η σύζυγος και τα παιδιά του Δημήτρη Γραικού σε βάρος όλων όσοι άφηναν να εννοηθεί ότι είχαν σχέση με την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου.

Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η οικογένεια Γραικού
-

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο έμπορος κρεάτων από τη Θεσσαλονίκη που ομολόγησε ότι σκότωσε τον κτηνοτρόφο Δημήτρη Γραικό.

Μπορεί να επέμεινε στην απολογία του ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον κτηνοτρόφο και πως όλα έγιναν πάνω στον καβγά, ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

«Έλεγε ότι του χρωστούσα χρήματα. Με έριξε στη συμφωνία. Διαφωνήσαμε και πιαστήκαμε στα χέρια. Έγινε καβγάς. Στη διάρκεια του καβγά έπεσε νεκρός» φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του.

Την ίδια ώρα, τη δικαστική οδό φαίνεται πως θα ακολουθήσουν η σύζυγος και τα παιδιά του Δημήτρη Γραικού σε βάρος όλων όσοι άφηναν να εννοηθεί ότι είχαν σχέση με την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου που δολοφονήθηκε άγρια από έμπορο κρεάτων στη Θεσσαλονίκη.


Αυτό ξεκαθάρισε ο συνήγορός τους, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου. Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο το θύμα να ήταν ζωντανό όταν το έθαψε ο δολοφόνος.

«Στην ιατροδικαστική έκθεση αποτυπώνονται αυτά που έγιναν εν ζωή. Τα ευρήματα μου δημιουργούν βάσιμες υπόνοιες ότι το θύμα ήταν εν ζωή και θάφτηκε ζωντανό» είπε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως «δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου αυτού του είδους τα ευρήματα χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ένα μέσο. Φέρεται να υπάρχουν κατάγματα, που σημαίνει ότι το θύμα δέχτηκε έντονα χτυπήματα».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ