Πολιτική

06 Ιουνίου 2019 14:59

Χριστοδουλοπούλου: αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις για την μετάταξη της κόρης μου (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αίσθηση έχει προκαλέσει– λίγες μέρες πριν τις εκλογές – η μετάταξη στη Βουλή της κόρης της Τ.Χριστοδολουπούλου. Τι παραδέχθηκε η ίδια.

Χριστοδουλοπούλου: αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις για την μετάταξη της κόρης μου (βίντεο)
-

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά το «κύμα» αποσπάσεων στη Βουλή και τις καταγγελίες ότι κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιούν τις τελευταίες ημέρες στην εξουσία για να διορίσουν και να βολέψουν συγγενείς τους.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, χαρακτήρισε άδικη την κριτική που δέχεται, υποστηρίζοντας ότι «πρόκειται για μετατάξεις και όχι για προσλήψεις βάσει του νόμου της κινητικότητας στο δημόσιο που είναι γνωστές εδώ και μήνες». Όπως είπε, αφορούν 64 περιπτώσεις υπαλλήλων, εκ των οποίων οι 33 έχουν ολοκληρωθεί, 29 εκκρεμούν και 2 δεν προχώρησαν.

Αίσθηση όμως έχει προκαλέσει η απάντηση της βουλετίνας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής, Τασίας Χριστοδολουπούλου, η οποία ερωτήθηκε σε συνέντευξη της στον ALPHA, αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από την αποκάλυψη ότι, λίγο πριν από τις εκλογές, η κόρη της μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου φαίνεται να αιφνιδιάζεται αρχικά, αλλά μετά άρχισε να εξηγεί ότι η κόρη της έχει όλα τα προσόντα, αλλά «ναι», είπε, «δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε ναι -κατέληξε- προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις».

Τις δηλώσεις της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου τις έκανε βίντεο η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας με το σχόλιο:

«Πραγματικά, δεν βρίσκουμε λόγια. Χριστοδουλοπούλου: Υπάρχει ηθικό ζήτημα με τη μετάταξη της κόρης μου στη Βουλή. Μην κρυβόμαστε. Αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ