Υγεία - Περιβάλλον

06 Ιουνίου 2019 13:44

ISOPLUS: 5η Εθελοντική Αιμοδοσία από τους εργαζομένους

Διάβασέ μου το...

Πολύτιμη συνεισφορά στον συνάνθρωπο, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης.

ISOPLUS: 5η Εθελοντική Αιμοδοσία από τους εργαζομένους
-

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ISOPLUS, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του φαρμακείου για πάνω από 30 χρόνια, είναι η ενίσχυση και διατήρηση της Υγείας του κοινωνικού συνόλου, καθώς και των ίδιων των εργαζομένων της, ώστε όλοι να ζουν καλύτερα.

Για τον λόγο αυτόν, η εταιρεία διοργάνωσε την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 την 5η Εθελοντική Αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της, σε συνεργασία με το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μ.Τ.Σ. (ΝΙΜΤΣ), στο πλαίσιο ενίσχυσης της Εθνικής Τράπεζας Αίματος καθώς και της Τράπεζας Αίματος των εργαζομένων της ISOPLUS.

ISOPLUS - 5η Εθελοντική Αιμοδοσία

Κατά τη διάρκεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας οι εργαζόμενοι έλαβαν ενημέρωση για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία έχει ως στόχο την κάλυψη ενδεχόμενων αναγκών τους αλλά και αναγκών οποιοδήποτε συνανθρώπου.

Για άλλη μία φορά, η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της ημέρας να έχουν συγκεντρωθεί σημαντικές ποσότητες αίματος.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία εντάσσεται στο γενικότερο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ISOPLUS και πραγματοποιείται τουλάχιστον 1 φορά ανά έτος.

ISOPLUS - 5η Εθελοντική Αιμοδοσία