Πολιτισμός

10 Ιουνίου 2019 08:06

Elsa Punset: Oι Ατρόμητοι

Text to Speech

Σειρά βιβλίων, με περιπέτειες που θα συνεπάρουν και θα ενδυναμώσουν τον συναισθηματικό κόσμο των παιδιών, αλλά και των μεγάλων!

Elsa Punset: Oι Ατρόμητοι

 Η σειρά «Οι Ατρόμητοι» αποτελείται από τέσσερα βιβλία, με περιπέτειες που θα συναρπάσουν και θα δυναμώσουν συναισθηματικά τα παιδιά.

Η γνωστή συγγραφέας Έλσα Πουνσέτ, που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τη συναισθηματική νοημοσύνη, μας παρουσιάζει το «Εργαστήριο Συναισθημάτων», στο οποίο όλη η οικογένεια μπορεί να βρει συμβουλές και τρόπους για να επικοινωνεί καλύτερα και να ζήσει πιο ήρεμα και ευτυχισμένα.

«Οι Ατρόμητοι» είναι η Αλέξια, ο Τάσι και ο σκύλος τους ο Ρόκι. Αρχικά δεν το ξέρουν, αλλά σύντομα ανακαλύπτουν ότι μπορούν να καταφέρουν όλα όσα θέλουν με τα συναισθήματά τους. Με τη συντροφιά του πανέξυπνου και έμπειρου «εκπαιδευτή συναισθημάτων», του γλάρου Φλορεστάν, αντιμετωπίζουν κάθε βράδυ συναρπαστικές και διασκεδαστικές προκλήσεις.

Elsa Punset - Oι Ατρόμητοι - βιβλίο

Elsa Punset - Oι Ατρόμητοι - βιβλίο

Μέσα από τις περιπέτειές τους μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο να ρυθμίζουν τα συναισθήματά τους, δηλαδή να τα αναγνωρίζουν, να τα τιθασεύουν, ακόμα και να τα αλλάζουν.

Κάθε βιβλίο είναι αφιερωμένο σε ένα συναίσθημα ή σε μια δεξιότητα: τον φόβο, την αυτοεκτίμηση, τη συνύπαρξη, τον θυμό. Ο στόχος είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν συναισθηματική νοημοσύνη, που τους επιτρέπει να βρουν τον δρόμο για μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Elsa Punset - Oι Ατρόμητοι - βιβλίο

Elsa Punset - Oι Ατρόμητοι - βιβλίο