Αθλητικά

06 Ιουνίου 2019 20:29

Ο Βαλβέρδε “ψήνει” τον Βερμάελεν να επιλέξει τον Ολυμπιακό

Διάβασέ μου το...

Ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Βέλγο αμυντικό.

Ο Βαλβέρδε “ψήνει” τον Βερμάελεν να επιλέξει τον Ολυμπιακό
-

Μία σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζεται να “κλείσει” ο Ολυμπιακός, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της “As”. Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Ο Βέλγος διεθνής αμυντικός, παρότι το Νοέμβριο κλείνει τα 34 και έχει… βεβαρημένο ιστορικό τραυματισμών, αποτελεί σίγουρα πολύ μεγάλο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα και ενδεχόμενη μεταγραφή του θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “As”, σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να πειστεί ο ποδοσφαιριστής έχει διαδραματίσει ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βερμάελεν αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα από το 2014, με εξαίρεση τη σεζόν 2016-17, όταν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Ρόμα. Έχει παίξει επίσης σε Άγιαξ και Άρσεναλ και έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα (τέσσερα στην Ισπανία κι ένα στην Ολλανδία), πέντε κύπελλα (δύο στην Ολλανδία, δύο στην Ισπανία κι ένα στην Αγγλία), ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Μπαρτσελόνα. Έχει χριστεί 70 φορές διεθνής με την εθνική Βελγίου και ήταν μέλος της αποστολής στο περυσινό Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου οι “κόκκινοι διάβολοι” πήραν την τρίτη θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ