Πολιτική

07 Ιουνίου 2019 19:23

Επίθεση Πολάκη σε γιατρό του Ευαγγελισμού

Διάβασέ μου το...

Στο στόχαστρο του αναπλ. υπουργού Υγείας μπήκε ο "πιο ευγενικός γιατρός του ΕΣΥ", όπως πολλοί τον χαρακτηρίζουν.

Επίθεση Πολάκη σε γιατρό του Ευαγγελισμού
-

Νέα επίθεση μέσω facebook πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά, τα έβαλε με τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Ηλία Σιώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Σιώρας είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει πολλούς αγώνες για τους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων και χαίρει της εκτίμησης αρκετών ατόμων του κλάδου του και όχι μόνο.

Την… έκρηξη του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η παρουσία του Ηλία Σιώρα μέσω ζωντανής σύνδεσης στην ΕΡΤ από τον Ευαγγελισμό, εκπροσωπώντας τους νοσοκομειακούς γιατρούς, καταγγέλλοντας τα προβλήματα στο χώρο της δημόσιας Υγείας. Μάλιστα, εκείνη την ώρα στο στούντιο βρίσκονταν ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς.

«Ηλία Σιώρα ,στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρε του Σωματείου του Ευαγγελισμού, μόνο ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ μπορώ να πω για αυτά που έμαθα πως είπες χθες στην ΕΡΤ», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του που ο κ. Πολάκης, αντιγράφοντας ανάρτηση εργαζόμενης και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ στον Ευαγγελισμό Φωτεινής Καστρινάκη.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

Παύλος Πολάκης - γιατρός του ΕΣΥ

Παύλος Πολάκης - γιατρός του ΕΣΥ