Αθλητικά

09 Ιουνίου 2019 22:14

Ρέγιες: Σοκάρει η κατάθεση του μοναδικού επιζώντα στο θανατηφόρο τροχαίο

Διάβασέ μου το...

Το αυτοκίνητο έτρεχε πάνω από 220 χλμ την ώρα και διέσχισε μία τρελή πορεία. "Αρχίσαμε να πετάμε"…

Ρέγιες: Σοκάρει η κατάθεση του μοναδικού επιζώντα στο θανατηφόρο τροχαίο
-

Mε ανατριχιαστικές λεπτομέρεια περιέγραψε στις ισπανικές αρχές την «τρελή» πορεία τηw Mercedes Brabus που κόστισε τη ζωή στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και τον ξάδερφο του Τζόναθαν, ο μοναδικός επιζών του φρικτού δυστυχήματος, Χουάν Μανουέλ Καλντερόν.

Ο ξάδελφος του Ρέγιες, λίγες ημέρες αφότου συνήλθε, σόκαρε στην κατάθεσή του λέγοντας: «Κοιτούσα από το παράθυρο. Ηξερα ότι πηγαίναμε πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω τι έκανε ο Χοσέ. Δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το αυτοκίνητο απογειώθηκε στον αέρα. Αρχίσαμε να πετάμε».

Σύμφωνα με τις αρχές, το αυτοκίνητο του Ισπανού ποδοσφαιριστή έτρεχε με περισσότερα από 220 χιλιόμετρα την ώρα, αφού πραγματοποίησε μια τρελή πορεία 90 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, ενώ διέλυσε και έναν τσιμεντένιο φράχτη πάχους 55 εκατοστών.

Επίσης, το μοιραίο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της τελευταίας του διαδρομής πιάστηκε από δύο ραντάρ κατά τη διάρκεια της διαδρομής πριν από την πρόσκρουση να κινείται με ταχύτητες άνω των 220 χιλιομέτρων την ώρα. Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο άλλωστε η υπερβολική ταχύτητα θεωρείται και η κύρια αιτία του μοιραίου δυστυχήματος.